Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Był kiedyś ktoś na bezalkoholowym weselu?

Polecane posty

Wybieram się na takie wesele w czerwcu i nie wiem czego sie spodziewać:)

bylam. wszystko zalezy od towarzystwa i organizacji:) nie trzeba pic zeby dobrze sie bawic

Gość no tyle mam wam do powiedzenia
możesz spodziewać się braku alkoholu :)

Gość paroova
Nie nastawiaj się od razu na "nie", postanow sobie, ze będziesz sie dobrze bawila, że wycisniesz z tego co sie da najlepszego i z tym nastawieniem idź.

znajomi przy zaproszeniu powiedzieli nam, ża narzeczony leczy się z alkoholizmu w związku z czym nie bedzie alkoholu na weselu. Taka jest ich wola.

Tu nie chodzi o mnie bo ja i tak nie piję. Ale nie mogę sobie wyobrazić wesela bez "gorzko, gorzko", lub konkursów. Sądzę, że towarzystwo o 2 się rozjedzie.

aha :) no to niestety ale trzeba to uszanowac i wziasc małą do torebki i w kibelku sie zabawic :p:p:p a tak serio to w gronie gdzie nikt nie pije jest tak samo jak w szkole. gorzej jak 1 osoba siedzi i nie pije,a tak to normalnie! nie ma picia to nie ma.

ja unikam imprez bezalkoholowych. A T y idź a po 3, 4 godzinach zwiń się z tamtąd

dlaczego kicha?? jesli nie potrafisz bawic sie bez alko to jest problem:p zadna przyjemnosc jak podpici wujkowie Pani Mlodej przysypiaja Ci na dekolcie:classic_cool: w sumie powiem Ci,ze tez mialam obawy ,ze bedzie dretwo chociaz nie mam problemu alko lubie wypic drinka badz lampke wina na weselu u przyjaciolki nie bylo alko poniewaz leczy sie jej ojciec Mloda Para miala swietny zespol,ktory organizowal rozne konkursy ,zabawy miala tez wodzireja ktory dbal o to zeby nikt sie nie nudzil wogole bylo mnostwo atrakcji i pyszne drinki bezalko...jedna z bardziej udanych imprez no i brak kaca rano...nikomu sie nie urwal film,na zdjeciach wszyscy trzezwi:D

konkursy byly ale zamiast alko slodycze byl pokaz barmanski ale drinki bezalko...nie wiedzialam,ze sa tak pyszne ,wypilam chyba z 10 mojito bez rumu:p nie bylo gorzko ale inne przyspiewki typu mloda temu winna pocalowac go powinna:D

byłam, na dwóch (w tym jedno własne) nie potrzebuję alkoholu, żeby się dobrze bawić wręcz przeciwnie widok pijanych ludzi wprawia mnie w skrajne wkurwienie

Gość polnocna Polska...facet
to bedzie taka troche stypa,no moze troche weselsza...