Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black roses1982

Poczekać?

Polecane posty

Gość ednenfrunfrf
Nie kocha Cie! Chce cie przeleciec, a na tamta czeka. Jesli naprawde by mu na Tobie zalezalo szybko by tamto skonczyl. Ona pewnie jest niezdecydowana, a on czeka jak rozwinie sie sytuacja, a Tobie na razie mydli oczy, zeby nie zostac na lodzie i miec seks na zawolanie. OBUDZ SIE!!!

Gość ednenfrunfrf
Traktuje Cie na dystans, bo zalezy mu na tamtej, ale jak Mu nie wyjdzie to chce miec REZERWE. Oczywiscie, ze chodzi mu o SEKS.

Gość a ja wiem jak
ja jeste w takiej stytuacji jak ty, tylko ze ja jestem po tej 2 stronie.

Gość malinowy lizak
Ojjj, ja mam dokładnie taki sam problem jak autorka tego tematu. Znamy się ok. 3 miesiące. Spotkaliśmy się 3 razy. On pisze co u mnie, co robię itp. itd. Jak się go zapytałam czy ma dziewczynę to mi powiedział, że jest, ale nie są razem. Że nie ma czasu. To dlaczego do diabła ma czas dla mnie??? Nie rozumiem go. Faceci są trudni. Nie wiem co robić, bo nie jest mi obojętny, a ja nie chcę się zbytnio angażować, nie chcę późnej płakać. :(

Gość ednenfrunfrf
Faceci sa prosci, chce miec rezerwowe ruchanko.

Gość malinowy lizak
Czy możliwa jest przyjaźń między kobietą, a mężczyzną? Może on szuka tylko koleżanki, bo nie ma z jego strony żadnych przejawów jeśli chodzi seks. Może chce tylko pogadać. Sama już nie wiem...

Gość ednenfrunfrf
Nie ma przyjazni damsko-meskiej, teraz moze nie chce seksu, ale przygotowuje sobie grunt do latwego ruchanka. Facet ci powiedzial, ze ma dziewczyne wiec Ciebie traktuje tylko jak ewentualne wyjscie awaryjne jak z tamta nie wypali :o.

Gość black roses1982
No cóż- jak widać niektórzy już tak mają:) Ich życie, ich wybrór. Oby później tego nie żałowali...

Gość black roses1982
Co nieco wiem. Podpytałam po cichu naszą wspólną znajomą, która zresztą zna tamtą kobietę. Okazało się, że ona ma problemy zdrowotne- możliwe, że nie będzie mogła mieć dzieci. I to czy zostaną razem czy nie- to ma być ich wspólna decyzja. Mówiła mi, że są razem juz kilka lat, ponoć bardzo się kochali(ją), planowali(ą) wspólną przyszłość; taka szalona miłość. No ale coś się między nimi popsuło. Tzn. on mi powiedział, że ją kocha, bo spytałam wprost, ale powiedział mi też, że ciagnie go do mnie, że jestem drugą kobietą w jego życiu, która zrobiła na nim takie wrażenie (wiadomo kto był pierwszą;) Facet nie jest już młodziutki- jest po 30-ce. Nie wie czy będą razem czy nie.... Nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Po pierwsze nie rozumiem tego. Niby miłość, a przez jej problemy ze zdrowiem oboje mają podjąć decyzję- być albo nie być. Dla mnie to chore:( Niby miłość wszystko zwycięża, a jednak.... Mam jakiś dziwny niesmak do tego wszystkiego- im dłużej się to ciągnie. I co teraz??? :)

Gość Karolinkamalinka
Hej, wiesz co ja myśle tak jak ktoś już napisał, ze lepiej nie mieć nic niż żyć tak jak żyjesz ty teraz ;/ myśle, ze czas z tym skończyć, zobaczysz wtedy reakcje tego faceta.. jeśli bedize mu zalezało to tamta zostawi i bedzie z toba.. a jeśli nie to warto pocierpieći znaleśćkogoś kto myśli dojrzale. bo ten troszke chyba jak dziecko jeszcze myśłi, albo jak egoista..

Gość wertyuiopvtf
piszesz o kimś ?Bo nie rozumiem twojego problemu :D żałosne brac sie za używanego hha swiat wariuje