Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhuyrt

jak powiedzieć dziewczynie ze ma zepsute zęby żeby jej nie urazić??

Polecane posty

Gość monika 35
włosy u zdrowej osoby nie maja prawa wypadać nadmiernie,czy to wiosna czy zima czy inna pora roku.To jest objaw chorobowy.Byc może po jakis lekach,albo niestety cos jej dolega i pora roku nic nie ma do rzeczy

Gość fdhuyrt
jak moge sie brzydzic wlasnej dziewczyny? nawet jak ma okres to nie brzydze sie robic pewnych rzeczy wiecie gdzie i to nawet ustami i nie jest to zadna perwersja z mojej strony... calowac sie z nią bardzo lubie bo nie wyobrazam sobie związku bez pocalunków

Gość so in love
Oczywiscie ze nadmiernie(kepami) nie moga ale pojedyncze dlugie wlosy na wiosne zawsze wypadaja i to jest zdanie dermatologow a nie moje.

Gość fdhuyrt
do so in love wlosy sobie farbuje regularnie... ale na czarno

Gość so in love
Wiesz jak mozna kogos przekreslic z pwoodu zebow? Jesli poza tym "zaniedbaniem" dziewczyna dba o siebie i higiene to wystarczy delikatnie jej zasugerowac. Co innego gdyby byla brudasem itp to taka bym pogonila. A z zebami to roznie bywa inni nawet jak myja 5 razy dziennie maja prochnice i inne ubytki acz uwage deliktnie zwrocic jej musisz dla jej wlasnego dobra niech zacznie leczyc ząbki. Hmmm wybacz wscibskosc: czy ty jej robisz minete podczas miesiaczki????

Gość O krwa
To z Ciebie aparat, kobita ma okres a Ty ją tam smyrasz. Toście się dobrali jak w korcu maku. Nic Ci nie przeszkodzi. Co tam paskudne zęby, toś mnie rozbawił :D

Gość olaa 30
Cóż, z tego co piszesz to zęby ma zdrowe tylko nieładne. Wyprostowanie zębów i założenie licówek tanie i łatwe nie jest (koszt paru tysięcy), czy na prawdę tego chcesz dla swojej dziewczyny?

Gość fdhuyrt
do O krwa gdyby mi nie przeszkadzal problem z zebami to nie zakladalbym tego tematu... jesli chodzi o kwestie okresu to nie robie jej tego pierwszego dnia jak jej sie zaczyna ale dopiero pare dni pozniej jak jeszcze cos tam sie z niej 'wylewa' ale nie jest tego juz tak duzo

no cóż, takie są skutki zaniedbań przez rodziców, bo na jedno wychodzi czy oni z nią nie chodzili do stomatologa czy ona sama nie chodzi...to rodzice jej wpoili taki sposób "dbania" o siebie i lepiej jak z nią porozmawiasz wprost ja wolę usłyszeć coś w stylu "kochanie zależy mi na Tobie i chę żebyś nie musiała ukrywać swojego ślicznego uśmiechu i dlatego idziemy do stomatologa i bez dyskusji.".potem buziak ;)

Gość ile masz lat chlopie?

Gość asdfg
ja akurat mam bzika na punkcie zębów i czystych ,wypastowanych butow.I pierwsze na co zwracam uwage u innych to wlasnie na to.

Gość fdhuyrt
do olaa 30 chce dla swojej dziewczyny jak najlepiej dlatego sie o nią martwie... a twoj argument ze koszty sa wysokie nie mają nic do rzeczy. kazdy chce wyglądać ladnie. skąd mam wiedzieć ile takie cos kosztuje

Gość fdhuyrt
teraz 15

Gość fdhuyrt
do so in love czy ja napisalem ze ją przekreslam z tego powodu ze ma problemy? przeciez napisalem ze sie jej nie brzydze i skoro jest moją dziewczyną to mi sie podoba. gdybym ją przekreslil to na poczatku zwiazku i bym sie z nią nie wiązal

Gość aleksandrowna
zapytaj swojego dentyste ile kosztuja takie rzeczy... aparat ort na 1 luk to koszt na pewno m in 1500, a do tego co miesieczny wizyty na podkrecanie zamkow itd. poza tym dlaczego tylko Tobie na tym zalezy, a jej nie?

mówie facet pogadaj z nią jak już kiedyś bedziecie w związku ze stażem to taka umiejętnośc rozmów się przyda, kiedy trzeba swoją połowice w dupsko kopnąc, żeby nie zgnuśniała..to sie tyczy i kobiet i facetów

Gość fdhuyrt
nie nie mam 15 lat i napisalem ze nie prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy nie chca pomagac... powtarzam podszywaczom i innym debilom ktorzy pytają o wiek a sami są infaltywni i mają po 12 lat nie prosze o wypowiedzi!!!!

Gość fdhuyrt
jem kupe i pije krew dziewuchy raz w miesiacu

Gość olaa 30
Koszt licówki to 1000 zł od zęba. I do tego trzeba zęby opiłować; być może rozwiązałoby to też problem krzywych zębów. Wybacz ale czemu dziewczyna ma to robić dla Ciebie skoro jej to nie przeszkadza? Nie każdy musi mieć usmiech jak z reklamy.

Gość so in love
A koronka z porcelany ile kosztuje? moze nich to zalozy sobie

Gość so in love
A ile masz lat? pytam powaznie. Hmmm wiesz to drogie sprawy te koronki i licowki o implantach nie wspomne. Dlatego pytam o wiek bo domniemam ze juz pracujesz to moze bys ja wspomogl i jej zabki :)

Gość fdhuyrt
studiuje dziennie wiec nie pracuje i nie za bardzo jej pomoge finansowo

Gość so in love
no to musisz sobie zdac sprawe ze to drogie koszta. Nie wiem ile zarabia Twoja dziewczyna ale moze rodzice ja wspomogą. Ja mam implant pelnoceramiczny (gorna dwojka) za ktory zaplacilam 3000 po znajomosci

Gość nie bedzie jej stac na zeby
moze kredyt wziac.

Gość fdhuyrt
skoro koronki są tanie i tansze niz licowki a juz tym bardziej implanty to moze to bedzie dla niej najlepszym rozwiązaniem i na to bedzie ją stać

Hmm... Kolor zależy od koloru kości, z tym nic nie zrobi poza chemicznym wybielaniem, ale trochę pomaga rozjaśnić piaskowanie i czyszczenie kamienia, z tym że jak są szare to pewnie bez nerwów, po kanałowym, więc zbyt dużo tu się nie zdziała. Założenie porcelany na wierzch zęba to droga sprawa, naprawdę droga... Podobnie jak prostowanie krzywych zębów u ortodonty - ale to można w każdym wieku, mój facet założył aparat jak miał 24 lata, nosił 2 lata i sobie wyprostował :) Ja się noszę z tym, ale kasę chcę odłożyć. Mówisz że zarabia i nie płaci za mieszkanie i jedzenie, bo z rodzicami, ale uwierz że po podliczeniu ją takie leczenie kilka tysięcy wyjdzie...

Gość Do fdhuyrt
Powiekszyłbys sobie fujare na swój koszt ? Moze ona też ma ale do niej tylko jeszcze o tym nie wiesz !!!

Gość aleksandrowna
w pierwszym poscie pisales, ze kase na to ma, teraz okazuje sie, ze jednak nie... zatem sytuacja jest jakby bez wyjscia ...

Gość aleksandrowna
ja tez prostowalam zeby aparatem stalym kiedy malam 22-23 lata; aparat nosilam 1,5 roku. cala impreza kosztowala mnie ok. 5tys bodaj, o ile dobrze pamietam (to juz bylo jakis czas temu ;) :D ) gdyby jej naprawde te zeby przeszkadzaly to juz dawno sama by o tym pomyslala i cos z nimi zrobila... poza tym moze demonizujesz sprawe... rozumiem, ze Ty masz idealne zeby :D tym bardziej dziwne, ze to ja nie motywuje by naprawic swoje .... ehhh :o

Gość o ja piżżżuuuuuuuuuuuu
LIŻESZ JEJ SZPARKĘ JAK ONA MA TAM KREEEEW???!!!! JESTEŚ OBRZYDLIWY!!!!!!!!!