Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftgyhujikokiuyt

Długopis na mature musze musi być ciemny?

Polecane posty

Gość rftgyhujikokiuyt

Wiem,że czarny ,ale źle mi sie pisze żelowymi długopisami a mam taki swój ulubiony tylko on jest taki bardziej szary:P Wiem ,ze moze głupi problem ,ale nie chce zeby były problemy poźniej z powodu takiej drobnostki;)

Zawsze mówią, że czarny. Lepiej weź taki, niżbyś się miała denerwować, że nie zdasz przez taką bzdurę :P

Gość maturzystkaa1991
czaarny ;) koniecznie

Gość asia1975a
Mam długopis SK SHARBO +1 firmy Zebra. Jest on wielofunkcyjny - dwa kolory (czarny, czerwony) i ołówek. Założyłam do niego czarny wkład zamiast czerwonego, teraz mam w razie czego tak jakby drugi długopis zapasowy tylko, że w jednym :) Nie wiem, czy będę mogła go bez problemu wnieść na maturę?

Gość jalapeno
Fakt, jesteś głupi.

Gość asdefr
nie rozumiem takich osob od lat mowia ze ma byc czarny, wiec ma byc czarny a nie zielony niebieski czy fioletowy. ja cale zycie pisze niebieskim ale na tak wazny egzamin wzielam ten jaki byl wymagany na chwile mozna sie przemoc.

Gość bronislawa
tylko czarny!! przecież to już dzieci w przedszkolu wiedzą :) Znalazłam w sieci ten opisywany wcześniej długopis Sharbo, naprawdę fajna alternatywa dla zwykłych :) i nie jest wcale drogi , niecałe 30 zł z przesyłką i wkładem. Skusiłam się i czekam na przesyłkę