Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panzer

Czy którąś z Pań podnieca dominacja?

Polecane posty

Gość niewolnik2323
nie nie chodzi o popisanie ale moge tez popisac , ja jestem przygotowany na cbt , strap-on ballbusting ponizanie tresowania na wszystko wydaje mi sie , ale wiem ze na wszystko to jest malo realna wiec chcialbym poznac osobe przy ktorej poznalbym swoje granice i je przekraczal razem z ta osoba ta Pania

Gość jestem ciekawy?????
Jakiej bariery panie by nie przekroczyły dominując bo widziałem różne filmiki np. chłostanie aż do śladów czy deptanie po całym ciele w szilach nie pomijając przy tym chodzenia po penisie, ja bym mógł ulec raczej w ten sposób, że pieścił bym stopy lizał skarb czy poddał się pissingowi podczas pieszczot oralnych, oczywiście ja robię minetkę a kobieta popuszcza w trakcie, mogła by jeszcze kłaść na moje plecy stopy w szpilkach gdy ją pieszczę oralnie.

Dominacja w femdom polega właśnie na przekraczaniu barier.Lecz prawdziwa dominacja daleka jest od rzeczy ,które nie akceptuje któraś ze stron.daleka jest także od chamstwa i zwykłej brutalności.Trzeba najpierw ustalić czy na tym topiku jest mowa o Prawdziwym BDSM ?BDSM polega na dominacji emocjonalnej i fizycznej za obopólną zgodą partnerów.Polecam strony fachowe ,które należy czytać ze zrozumieniem .BDSM to pewna filozofia życia i współżycia...

Dominacja w femdom polega właśnie na przekraczaniu barier.Lecz prawdziwa dominacja daleka jest od rzeczy ,które nie akceptuje któraś ze stron.daleka jest także od chamstwa i zwykłej brutalności.Trzeba najpierw ustalić czy na tym topiku jest mowa o Prawdziwym BDSM ?BDSM polega na dominacji emocjonalnej i fizycznej za obopólną zgodą partnerów.Polecam strony fachowe ,które należy czytać ze zrozumieniem .BDSM to pewna filozofia życia i współżycia...

Gość beskidnik
do tych które chciałyby a jak zwykle po kobiecemu boją się,nie ma czego facet to taka dziwna istota,zrobi wszystko,no prawie wszystko dla tej która jego zdaniem jest ok,ale w tej tematyce trzeba niestety uważać z zawieraniem znajomości,najlepiej umówić się na pierwszy raz w kafejce i rozpoznać gośćia,potem już poleci...

Gość beskidnik
do Diabolique Angel i Młodej a także Sancho-Panchy,zaprawszam do wymiany pogladów i ew.umówienia się jak wszystko zagra,może uda wam sie w końcu spełnić te marzenia

Gość figle-miglee
hm.wyciszyła sie dyskusja,panie zniknęły ze sceny a obiegowa opinia głosi,że ze względów fizjologicznych to mężczyźni są jak słomiany ogień.a odpowiadając na zadane pytanie,powiem tak,w każdym z nas jest wszystkiego po trochę,tak było/owidiusz i wergiliusz/i będzie/fredro wisłocka,sztaudynger i inni.w swoim zyciu spotykałem owieczki i diablice sam też miewałem mixy,wszystko jest w głowie i to u obydwu płci,rozporek,czy krocze są narzędziami ale nie centramii strategii miłosnej,erotyki,zmysłowości.Dopóki to jest zabawa,ok ale jak czytam nieraz wypowiedzi,najczęściej młodych chłopców,jak chcą być skopani po jajach,bici do krwi,opluwani,całujący śmierdzące stopy damskie,co innego czyste st ópki/myślęze to już paranoja,w takim przypadku zasta- nowiłbym się nad ew.leczeniem.