Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to właśnie tyy

jak faceci spędzają czas wolny!!!

Polecane posty

nie mam problemu. Poprostu wiem z doświadczenia, że im baba więcej wymyśla i marudzi tym chętniej każdy facet spierdala z domu pod byle pretekstem.

ja tam lubie się odchamić:D i pobyć czasem sama ze sobą:D nie wiem jak to jest z facetami ale myślę,ze podobnie a facet autorki raczej odpadł w przedbiegach,bo "spotykali się",a on już poszedł w "czas wolny"

fdsfdsfdsfsd To była ironia 'czasu wolnego' w postaci plastikowej blondynki ;)

Gość Wiolka xyz
Każdy potrzebuje czasu dla siebie i powinnyśmy to szanować drogie kobitki! A teraz pytanie do wszystkich ponieważ szykuje niespodziankę dla mojego mężusia strasznie dużo pracuje i chcę żeby trochę odreagował, wpadłam na pomysł aby wybrał sie na tor wyścigowy i troszkę poszalał moze ma ktoś sprawdzone oferty lub jakieś wskazówki???

Gość santorinia
odreagowac, to mozna najlepiej jakos fizycznie sie meczac i wiecie, co mam na mysli ;) ale w domu siedziec caly czas tez nie mozna, a dawka adrenaliny powiazana z rywalizacja tez robi dobrze na wzajemne przyciaganie jednostek ;) my testowalismy jakis czas temu wyscigi na czas na torze i to bynajmniej nie na zwyklych gokartach, tylko prawdziwe, sportowe samochody. jest takie cos jak motoprezent i mozna sobie spokojnie pojezdzic pod okiem instruktora i calkiem niezle to czlowieka odpreza.