Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_cappucino

Przedłużenie stosunku (u niej)

Polecane posty

Gość On_cappucino

Jest masa podobnych tematów i masa informacji na necie odnośnie zapobiegania przedwczesnemu wytryskowi, tego jak zrobić by facet mógł dłużej a kobieta doszła. Zaś ja poszukuje informacji co zrobić by kobieta mogła dłużej? Moja dziewczyna dochodzi w 10-15min, zaś ja nie daje rady tak szybko dojść, natomiast po orgazmie mojej lubej zaczyna brakować nawilżenia i czasem gdy po 30min ja jeszcze nie mogę dojść to zabawa się kończy gdyż moje kochanie "zaciera się". W dodatku moja dziewczyna za szybko przechodzi do sedna, gry wstępnej jest niewiele. Co zrobić by "nakręcić" dziewczynę na dłuższą grę wstępną oraz by miłość trwała dłużej?

Wielu facetów ma odwrotny problemnie mooże zaspokojć dziewczyny. Skoro nie możesz dojsc podczas stosunku niech ona pomoze ci po ustami .

Gość On_cappucino
Tak się składa że pieszczoty ustami są dla mnie bardziej grą wstępną, nakręcać nakręcają mnie ale dojść przy nich nie mogę. Poza tym wolałbym dłuższy sex niż zmuszać się do wcześniejszego wytrysku. Dla samego wytrysku to mógłbym sobie zwalić zaś chodzi o to by rozkoszować się sobą dłużej.

Gość velvettthour
faktycznie dziwne. Ja znam setki kobiet, które mają na odwrót.. Czyli może ukróc jej grę wstępną? Niech ona zajmie się tobą, ty nią nie. I się zacznijcie kochac. Moze dojdzie po 15 minutach albo póżniej.. To chyba taki typ kobiety, tak unerwiona, niespotykany typ. Albo zostaje tylko po jej dojsciu... nawilżyc lubryfikantami, aby druga osoba czyli ty mógł dojść po 30 minutach, a ona nie czuła dyskomfortu. chyba nie jesteście dobrani. Albo przyczyna twki w porze, w jakiej się kochacie? Może dlatego tak się dzieje. Może np o 18..juz tak szybko by nie doszła. Bo to nie jej czas.

Gość velvettthour
No i co z moimi radami???? albo...kochaj sie jak do tej pory, nic nie zmieniajcie...jak ona dojdzie...to wyjdz jak juz czuje dyskomfort...jak lubi niech sie tobą zajmie...a ty po 5-10 minutach znow sie z nia kochaj..wtedy ona dojdzie 2 raz..a ty w koncu dojdziesz:)

Gość velvettthour
i jak obroniłam doktorat z sexuologii;)? wydaje mi sie, ze tak:) wisłocka i starowicz to nic przy mnie:classic_cool: - wystarczy logicznie pomyslec, nie trzeba konczyc sexuologii i miec partnerów;):

Gość lalalalaj
i tak macie dobrze, moj chlopak ostatnio 2 razy doszedl po 2minutach ;/;| masakra jakas