Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juicy Friut

Panie rozmiar M, L itd - jak z seksem?

Polecane posty

Gość Juicy Friut

Nie jestem chudzielcem, mam raczej krągłe kształty uda, piersi, biodra. Mój facet uwielbia moje ciało, jednak ja wciąż czuję wstyd, kiedy mnie dotyka w 'obfitsze' miejsce. Jeszcze z nim nie spałam, ale myślę że to niedługo nastąpi. Jak sobie z tym radzicie? Jak przełamujecie bariery dotyczące nagości? Dodam, że jestem dziewicą i chcę to niedługo zrobić z moim facetem. Mam 20 lat.

Gość Juicy Friut
Ani oralu ani analu nie było ;)

Gość I ja się wypowiem
Ja noszę XL i jakoś żyję, seks uprawiam codziennie. W każdej pozycji i przy zapalonym świetle. Jak jest z Tobą to mu to raczej nie przeszkadza, więc nie przejmuj się tym. Bądź pewna siebie-to bardzo seksowne.

Gość I ja się wypowiem
Ja też byłam dziewicą w wieku 20 lat :p Szacunek poproszę ;) Teraz jestem mężatką, żeby nie było, że codziennie seks z innym. Więc podwójny szacunek poproszę ;)

Gość velvettthour
Mr dzik...a ja równiez szanuje kobiety, które kochały sie z kims z milosci..niestety mało takich.:) a szkoda. :)) przy swietle? przeciez to rozprasza...klimat nadaje ładne przygaszone oswietlenie lampki..lub kilku swieczek. Moze dlatego tak szybko wam sie sex nudzi..bo nie ma w nim nuty romantyzmu i tajemniczosci.

Gość I ja się wypowiem
Ale czy ja powiedziałam, że mi się seks nudzi?? A pisząc przy świetle nie miałam na myśli tego, że kochamy się przy 5-ciu 100watowych żarówkach, a właśnie przy jakiejś lampce czy przy świecach.

Gość Juicy Friut
Tak to sobie wyobrażam, przygaszone światło, może jakieś świeczki i na pewno troszkę alkoholu (szczególnie dla mnie, żebym się rozluźniła). Mam bardzo czułego faceta, ale cholera, myślę o tym cały czas, jak to będzie :)

Gość NiepoprawnaRomantyczka
Jak facet cię kocha to będzie całował twoje ciało z taką zachłannością i miłością, że pozbędziesz się kompleksów. Przynajmniej ja tak to sobie wyobrażam, szczególnie ten pierwszy raz, że nawet gdy będzie cię boleć i będziesz płakać, on zacznie cię przytulać i po prostu być przy tobie ;) Nie stresuj się swoim ciałem, przecież widzi, jaka jesteś. Nie chowasz się w żadne worki. Albo mój romantyzm mnie gubi i w rzeczywistości wcale nie jest tak różowo i trzeba wyglądać jak wieszak.

Gość Juicy Friut
Romantyczka - myślę że u mnie będzie tak jak mówisz, bo jak już mówiłam mam bardzo czułego, delikatnego i doświadczonego faceta. Jednak czasem tak sobie o tym pomyślę, że on będzie tak naprawdę mnie wszystkiego uczył i i mi może być głupio z tego powodu... Bo on wie jak dać mi przyjemność, ale ja jeszcze takiej wiedzy nie posiadam :)

Gość No sorry ale rozmiar m
nie jes duzy :O moim zdaniem o normalna sylwetka ani wychudzona ani obrytwa w luszcz :O L- sylwetka lekko zaokraglona XL ,XXL itd to wieloryby ktore powinny siedziec w domu aby normalni ludzie nie musieli ich ogladac :O p.s. jesem dziewczyna i takie jest moje zdanie, kobiea powinna byc szczupla , wysportowana i zadbana .auorka ma racje ze sie wstydzi pokazac facetowi .

Gość Juicy Friut
Ja jestem 38-40 :) czyli M/L, ale wiesz chyba się z Tobą nie zgadzam. Znam dziewczyny, które są dużo większe ode mnie ale niesamowicie seksowne. NIe usprawiedliwiam tu otyłości, tylko zwracam uwagę na fakt, że kobiety bez względu na rozmiar potrafią być bardzo atrakcyjne i pociągające :)

Gość velvettthour
juicty a co to znaczy sexowna? w czym sie to obajwia?

Gość Symaptyczna brunetka 22
Kilka miesiecy temu nosilam rozmiar 36 ale przed studia przytylam, obecnie mieszcze sie w 38/40. Mam faceta ktory byl ze mnie kiedy bylam szczyplejsza i kiedy przytylam, caluje mnie po lekko zaokraglonym brzuszku, po ciut vza pelnych bioderkach itd dzieki temu nie mam kompeksow tzn. mam ale nie przejmuje sie Nimi aczkolwiek chcialabym wrocic do poprzedniego rozmiaru. Z facetem kocham sie przy zapalonym swietle i nie mam z tym problemu. Dla mnie liczy sie fakt ze akceptuje mnie nawet z tymi kilkoma kg za duzo.

Gość rozmiar L
no coz..... nie dziwie sie ze POLACY lubia tylko szkapy, skoro POLKI maja same fiola na punkcie rozmiaru S, i same nakrecaja sie by faceci lubili tylko same kosci bez bioder, biustu i tylka. czas na emigracje chyba

Co do tego czy sie czuje seksowna? mysle ze tak , nie jestem seks bomba latajaca na 15 cm szpilkach , mini oraz dekoltem do pasa ale mysle ze mam cos w sobie co przyciaga facetow . Nie zebym byla narcyzem czy cos w tym stylu sale idac ulica zwracam na siebie uwage . A te kg? sa gorsze tragedie niz 5/10kg za duzo.

Gość velvettthour
brunetka 22 to co przyciaga uwage:)

Gość rozmiar L
No sorry ale rozmiar m faszystka

Gość Iza87
Juicy, ja nosze rozmiar 40, wiec chudzielcem nie jestem, ale grubasem tez nie, mam kilka kraglosci, których wiecznie próbuje sie pozbyc, ale w seksie mi zupelnie nie przeszkadzaja. Mój facet lubi moje cialo i uwaza, ze jestem seksi i wcale mu nie przeszkadza, ze nie wygladam jak modelka (rzeklabym ze wolalby, zebym miala nadwage niz niedowage). Twój chlopak napewno uwaza Twoje ksztalty za obiece i seksowne i jak bedziecie sie kochac to nawet nie bedzie zwaral uwagi na jakies nieistotne szczególy typu falkdka tu czy rozstep tam, tylko bedzie nisamowicie podniecony i wniebozwiety. Naprawde nie masz sie czym przejmowac. Przeciez nawet jak jestes ubrana to facet moze sobie wyobrazic czego sie spodziewac, wie jakie masz ksztalty i podobasz mu sie taka jaka jestes.

velvet- nie mam pojecia :O zapytalam sie kieys obecnego chlopaka co Jemu we mnie sie spodobalo kiedy sie poznalismy .powiedzial mi ze 1 na co zwrocil uwage to okulary i oczy , fakt faktem kazdy mi mowi ze dodaja mi uroku :) Druga rzecz to to ze przez nie wygladam na dobrze ulozona kujonice ale "ten "blysk w oku uswiadamia ze to tylko pozory .

Zreszta tak jak napisalam ,nie mam pojecia co we mnie faceci widza, tak mi moj facet powiedzial a co inni widza? trzeba sie ich spytac :) Co do rozmiaru to mysle ze rozmiar rozmiarowi nierowny , sawiajac obok siebie dwie kobiety ktore nosza rozmiar L moga od siebie znacznie sie roznic.Jedna bedzie wygladala szczuplo a druga jak pulpecik . Taka jest prawda :) .

Gość Iza87
Ja dól mam 38, góre 40, 164cm wzrostu i 64kg. Cwicze czesto, chodze na spacery z psem codziennie, ale jem sporo, bo kocham zarelko. Mam chyba ciezkie kosci albo cos, bo kolezanki co waza tyle co ja przy podobnym wzroscie wygladaja grubiej ode mnie, ale mam zaokraglony brzuszek (chociaz nie jakos bardzo), troche tluszczyku na plecach itp. Mieszkam w UK i tutaj dziewczyny mojego rozmiaru sa uwazane za normalne (a nawet szczuple) i facetom sie podobaja. Jak tylko pojade do PL to czuje sie jakas taka gruba i ociezala, bo Polki sa generalnie dosc szczuple i wiekszosc moich kolezanek wazy tak okolo 50kg, a jak ktos ma kilka kg wiecej to juz sie go pietnuje. Ja bylam pulchnym dzieckiem i zawsze mialam z tego powodu problemy. Nawet jak w gimnazjum schudlam i wazylam 53kg to czulam sie gruba mimo, ze bylam dosc szczupla. Wiadomo, ze jak sie jest otylym to niedobrze, ale czemu kobiety, które nawet nie maja nadwagi, ale sa gdzies w tych górnych granicach zdrowego BMI wpadaja w niesamowite kompleksy? Tez uwazam, ze czesto grubsze dziewczyny maja wiecej seksapilu niz niektóre chude. Wszystko zalezy od pewnosci siebie, sposobu chodzenia, ubierania, mówienia, blysku w oku. Zarówno chudzinka jak i krąglejsza dziewczyna mogą być mega seksi o ile same siebie lubią i czują się dobrze w swojej skórze.

zgadzam sie z Iza w 100% :)

Gość Juicy Friut
No dziewczyny, podoba mi się rozwój tematu :) Ja też mieszkam w UK więc wiem o czym mówiłaś :) Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi :)

Gość Juicy Friut
Sympatyczna Brunetka - no właśnie ja mam chyba podobnie, często mi ludzie mówią, że mam to coś, że jestem seksowna, facet oczywiście najwięcej i najbardziej po nim widać ;) Ja tylko myślę o tym pierwszym razie, kiedy kobieta odsłania się już całkowicie :) Ale myślę, że będzie dobrze, dużo też zależy od faceta :)

Nie masz sie czego bac , ubrania wszytskiego nie zaslanaja i Twoj facet zdaje sobie sprawe z tego ze jestes tu i ówdzie zaokraglona , wiec jesli z toba jest to akceptuje to. Ja rowniez balam sie pierwszego razu ,kiedy musialam pokazac sie nago swojemu facetowi. Dzieki bogu mam kochanego chlopaka ktory wyleczyl mnie ze wszytskich kompleksow. Glowa do gory , bedzie dobrze.

Gość Iza87
Dodam, ze mój chlopak to Anglik - fajny, przystojny, wielu kobietom sie podoba i wcale nie leci na wieszaki. Znalazlam kiedys zdjecia jego bylej i byla jeszcze pelniejsza ode mnie. Nawet jak ogladamy filmy itp. i on powie, ze jakas aktorka mu sie podoba czy cos to zawsze sa to kobitki, które sie tu nazywa curvy. Jak go poznalam wazylam 59kg i on mi mówi, ze wydawalo mu sie, ze jestesm troche za szczupla, bo jak lezalam to mi wystalawy kosci biodrowe :-D.

I faktycznie , wszytsko zalezy od faceta .Ja napoczatku kochalam sie ze swoim facetem przy zgaszonym swietle i w staniku... ak ak , to prawda , kochalam sie w staniku poniewaz mialam wielka blokade ktora nie pozwala mi pokazac swoich piersi facetowi. wynikalo to z kompleksow , w sumie teraz to juz nie wiem dlateczego ich sie ich wstydzilam , nosze rozmiar 70 C czase,m B, to zalezy jakiej formy bielizna jest.