Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezchłopaka

brak chłopaka

Polecane posty

O, przyszlas pozegnac? ;) Ja sie tak zastanawiam w jaki sposob Ty ja spalisz? :x

wiesz kiedys bylby to problem, ale teraz nie tyje od tego:p stresy chyba... a co ty juz idziesz spac? wlasnie wrocilam z pracy a jutro na uczelnie ide:o nawet wolnego nie mialam teraz, ale co zrobic... to o czym gadaliscie?:P

Powolutku sie zbieram, no chyba, ze mnie przekonasz, ze warto z Toba spedzac czas ;) O czym gadalismy ... ale najpierw powiedz, czy jestes pelnoletnia? ;)

hehe to lepiej nie pytam:D ja to stara doopa jestem, a nie pelnoletnia:D to twoja reka? nice! a moze cos wiecej pokazasz hehe tak na czesci rozlozysz?:P zawsze jak przychodze z pracy to jeszcze mam tyle energii ze musze ja wyladowac..zazwyczaj na kafe:p

No wez przestan, jak moja? :P Reka siostry, nie widac? A jak nie na wyaldujesz na kafe, to gdzie i w jaki sposob? :x yyy ... nie pokazuje "go"!!!!! ;)

..glodny jedno ma na mysli:P to widze ze masz umiesniona siostre:D:D nie no reka ladna, ale wiesz tutaj na kafe jest taka zasada ze kazdy musi slitasne foty miec w stopce, nie wiedziles?:P no ale nowy jestes to pewnie nie....:D to co ?dostane jeszcze jedna? mam nadzieje ze jestes pelnoletni:P

Czyli ... pizza? Druga bedzie taka sama, bo mam dwie lewe rece ;) Jak to mowia ... dasz dlon, chca cala reke ... dasz reke ... to ... czego chca? :) A Ty co dasz w zamian? - juz podpowiadam - jestem pelnoletni ;)

nie no teraz to jem liona loda:P masakra tak sie zle odzywiam:o ale nie mam czasu teraz na gotowanie ehh...dobrze ze mi w "boczki" nie idzie:D no a co bys chcial w zamian?:p mozemy poddac to jakiejs negocjacji mysle..:D na poczatek bym poprosila full zdjecie:P wiek ze szczegolami:P

No to od konca - obecnie mamy XXI wiek, 04-05-2010 00:14 - u mnie. Szczegoly wystarczajace? A obiecujesz, ze jak wkleje full zdjecie, to sie nie zakochasz?

no to u mnie jest 11.16pm:P ehhh faceci to sa nie domyslni ....myslisz ze o taki wiek pytalam?:D:D wiesz zakochanie mi jakos nie grozi:D wklejaj 🖐️

No pewnie, ze tak mysle :P Ale teraz wszystko jasne ... zamiast przeczytac cala stopke, to zatrzymala sie w miejscu, gdzie jest http://foto ... :P E ... skoro zakochanie Tobie nie grozi to nie mam teraz zadnej motywacji, zeby wkleic. Bedzie jakas grozba?

ejj cala stopka przeczytana i przeanalizowana:P ..nawet jakbym sie zakochala to i tak bym ci nie powiedziala:D na maila wrzucac i to raz :P podaj mi jakiegos linka z muzyka bo nie moge nic znalesc... 😭 🖐️

muzyka podoba mi sie........tak sie czlowiek rozmarzyc moze 😭 ........ powiedz ile juz jestes w tym kraju gdize jestes? :p (zapomnialam nazwy ale cii)

Ale nie wiesz jakie tutaj sa zarobki, to niby w jaki sposob oceniasz moj status materialny? :P

ale ja nic nie wspominalam o statusie materialnym:p to chyba pomyliles mnie z inna:D..z reszta moj status mi wystarcza w zupelnosci:) jak chcesz juz mykac do wyrka to ja nie trzymam :]

Eh, no taka fajna rozmowyczni a ja mam isc do wyrka ;) Na poczatek przejde na inny topik ;) Dobrej nocy, szybkiego spalenia kalorii.

Piaskowa Ty sie nie krzyw, Ty masz tyle energii, ze dociagniesz do 9a(p)m (till i come) ... sorry, ATB sie wtracilo.

hehe zapomnialam przecinka postawic i zle zdanie wyszlo:D nie no widze ze fotki nie chesz mi pokazac, wieku zdradzic, statusu haha spolecznego ..wiec co mam sobie pomyslec:P

No tak, pomyslalas, ze Toba manipuluje i sie najzwyczajniej w swiecie - bo jestes uczuciowa osoba - obrazilas. Sila uczuc, ktorych moglabys doznac, gdybys zachowala sie inaczej moglaby negatywnie wplynac na Twoj stan psychofizyczny, co mogloby spowodac nieodwracalne skutki. P.S. sam nie rozumiem tego, o czym napisalem wyzej ;) A tak na serio to jestem tutaj dla funu ... dlatego nie widze sensu w pokazywaniu calego siebie, ani pisaniu o sobie ;)

no i bardzo dobrze:) ja powiem ci ze z niektorymi sie zrzylam mimo ze to debile:P...przyzwyczaisz sie jak tu zostaniesz 🖐️

Oj Ty, prosze Cie, Ty mi lepiej jakies korzystne wrozby ... "stawiaj"!!!! :P

Gość yhyyymmmmnnn
'' Powiedzmy, ze z dolu'' - Quicksand - czy Ty wiedzialaś, że gadamy z władcą piekieł?? ;)

Gość yhyyymmmmnnn
jak mogłeś to przed nami zataić? :D a jeszcze Quick nie odpowiedziałaś mi na pytanie jak Ty to robisz, że masz takie ''zdrowe'' podejście... Zdradzisz mi sekret? :)