Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MsDYYnamite

GDZIE SA PRAWDZWI FACECI POWYZEJ 180cm?

Polecane posty

Zdecydowany...skasowali Ci temat który reklamujesz w stopce;)

Gość iwonkka22
bo właśnie jeden z nich siedzie obok mnie :P

Gość aluuuutka
bez przesady, jak dla mnie 180 to optymalny wzrost, 185 to trochę za dużo, nie lubię takich wielkoludów

Gość ha ha hi hi hi
utorko - ale ty dziecinna jesteś !!!! według Ciebie wzrost miarą prawdziwego faceta :):):): no nie mogę - rozbawiłaś mnie jak mało kto ..... :) dziękuję, od razu jest mi lepiej ...:):):):) a był to taki nudny dzień - jeszcze raz dzięki :):):):

wiem, że to krzywdzące, ale ja tak uważam, że mój facet, prawdziwy facet, musi być wyższy ode mnie i tyle koniec. kropka.. mężczyźni wolą biuściaste.. to ta sama zasada... dobierajmy się wg uznania i tyle..

Gość faceeeciiik
akurat najlepszy rozmiar to c - czyli srednie, duże melony nie są fajne - 'najlepiej sie pieści to co się w dłoni mieści'

Gość koszykarz
A ja mam rowno 2 metry i przez ten wzrost nie moge znalezc kobiety

Gość ha ha hi hi hi
PEREŁKA - mężczyźni wolą biuściaste - co ty mówisz!!! - chyba nastoletnie dzieci, dziewczyny co z Wami!!! upodobania są różne, o nich nie dyskutuję, ale kurczaki nie popadajcie w paranoje - najpierw same prowokujecie powierzchowność doboru, a potem lamentujecie, że zwracają uwagę na wygląd, zdradzają i idą do innej... takie zachowania, wybory życiowe Tych jak to powiedziałaś co wolą biuściastych, są biegunowo odległe od wyborów tzw. prawdziwych mążczyzn... proponuję nie spłycać tego co naprawdę ważne... miłego wieczoru :)

a i nie uważam żeby niscy faceci byli nie prawdziwi :) twoje zdanie bierze się stąd że masz kompleksy na punkcie wzrostu :)

Bar Perełka to jakis bar na wsi, mój ojciec robił zdjęcia jak był mlody i mam taką super fotę nad biurkiem, szyld tego baru i dwóch kumpli mojego ojca na motorach takich przedwojennych.. a Perłę to ja kupuję E'clercu :P

Rozumiem... fajna historia :P Ja kupuję Perłę "tuż za rogiem" ;) ale pamiętam, że nad jeziorem w Firleju jest bar (czynny w sezonie tylko), gdzie polewana rozcieńczona wodą Perła smakuje niepowtarzalnie ;)

u mnie Perła kosztuje 2zł.. a u Ciebie? mam 168cm wzrostu, wagi nie podam, nie ma mowy :P