Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna 82***

Jaki leżaczek polecacie dla dziecka?

Polecane posty

Gość Mamiii
ja mam ten 3 w 1 od fisher z hustawka i powiem ci super sprawa maly lubi sie tam bujac spokojnie moglam dluzej pospac a on tak sie hustal z godzinke czy poltorej .zawsze usnol jeszcze .co do baterii ja mam ciagle jedne i nie wiem jakim cudem bo bardzo czesto maly sie tam hustal bardzo powoli sie zuzywaja myslalam ze beda stasznie schodzic jak w przypadku karuzeli z tej samej firmy do lozeczka uzywalam znacznie rzadziej a kilka razy musialam wymieniac . teraz maly korzysta z fotelika bo ma juz 15 miesiecy w listopadzie urodze 2 dziecko i hustawka powroci do lask :).naprawde polecam

Gość do ćwoka z poprzedniej strony
twój Graco jest znikąd indziej jak właśnie z USA Einstainie! ( a robiony jest pewnie w Chinach, spójrz na etykietę pod siedziskiem) :o jednak tamtejsze matki wybierają szwedzkie (nie chińskie!) Bjorny, bo są solidne i działają jak na leżaczek przystało. zresztą cena mówi sama za siebie sieroto. :P

Gość mamabu
Ja mam leżaczek bujaczek Fisher Price i uważam że jest to jedna z najlepszych rzeczy, jakie kupiłam dla mojego synka. Dziecko od 3 miesiąca życia (teraz 6 mc) samo potrafi nóżkami rozbujać leżaczek i pięknie sam się buja, ja nic nie muszę robić. Na początku używałam też wibracji, ale baterie bardzo szybko się wyczerpują i po trzech zmianach , przestałam korzystać z tej funkcji. Samodzielne bujanie spawia synkowi ogromną frajdę. W kuchni mam na podłodze kafelki i tam idzie mu tam najłatwiej. Nawet się sam w tym leżaczku przemieszcza, jak się silniej rozbuja. Ja mogę spokojnie sobie robić obiad czy coś innego, a Mały buja się sam, bawi się jakąś zabawką i obserwuje, co robię. Poza tym wykorzystuję ten leżaczek, jako fotelik, gdy idziemy do znajomych. My siedzimy przy stole, a dziecko przecież nie będzie ciągle na rękach noszone, a leżeć na plecach też mu się wcale nie uśmiecha. A tak siedzi z nami i uczestniczy w życiu towarzyskim:)

Gość zezowata.
a co myślicie o sweetpeace graco?

Gość Fajna.,
jak dla mnie fajna i zawaliste funkcje, ale sama mam nieco inną więc nie wiem jak się tak dokładnie sprawuje... ale ogólnie takie leżaczki to fajna sprawa

Gość mamusia0989
sporo funkcji ma, ale nie wydaje wam się taka jakaś wielka i cięzka??

Gość skośnooka
Ale sweetpeace to nie leżaczek tylko huśtawka - chociaż fakt, że można z niej zrobić samodzielny leżaczek Ja sie przymierzam do niej, pociąga mnie w niej to bujanie naśladujące naturalne ruchy kołysania i bujania rodziców, takie jak wtedy jak nosimy dziecko na rekach - to wydaje mi się dobre dla dziecka, jak myślicie?

Gość makitka
Huśtaweczka Sweetpeace ...... boska i wcale nie jest ciężka i duża jak ktoś tu napisał, wielkość jak huśtawka i to z tych średniejszych ale to co robi z dzieciakami to niesamowite mam i ja i siostra i chwalimy pod niebiosa

Gość przyszła mamuska
jak bym miała wybierac to tez bym wolała taką wypasiona jak ta z graco sweetpeace bo w sumie jak to takie 3 w 1 czyli hustawka ale mozna z niej zrobic lezaczek i nosidełko to się przda w różnych okolicznościach a inne bajery tylko na plus

Gość kasssiowa2
Super sa te leżaczki i mysle ze na pewno też dla naszego dziecka jest to bardzo wygodne. Takze spokojnie mogę polecić - to wielka wygoda dla maluszkow.

Gość gość
Jakby ktoś był zainteresowany leżaczkiem BABY BJORN. Mam do sprzedania za 1/5 ceny uzywany leżaczek. allegro.pl/lezaczek-baby-bjorn-i3983530592.html Leżaczek jest naprawdę bezkonkurencyjny, polecam !!!

Gość wentryl
Leżaczki w https://4kidspoint.pl są dobre, ponieważ dostosowują się do spontanicznych ruchów dziecka, więc nie ma żadnego gwałtownego kołysania, ale jest takie delikatne. No i ma zabezpieczenie przed przypadkowym złożeniem się.

Gość gość
Jakiś czas temu zakupiłam leżaczek Balance Soft dla mojej Tosi ze stronki: https://4kidspoint.pl/392-lezaczki i jestem bardzo z niego zadowolona. Tosinka wprost go uwielbia! Delikatnie ją kołysze, mam pewność że mała mi z niego nie spadnie więc spokojnie mogę gotować obiad kiedy Tosinka obserwując mnie bawi sie zawieszonymi zabawkami na jej leżaczku. Materiał leżaka jest też bardzo dobry, ponieważ plamy szybko się z niego spierają.

Gość gość
A może któryś z http://babymama.pl/ ? My w sumie wszystko stamtąd mamy, naprawdę świetny sklep. Teraz mają promocję, po wpisaniu hasła: dlamamy w koszyku dostajemy rabat :)

Gość gość
Wybierz sobie coś teraz na http://babymama.pl/ - zdecydowanie warto, zamówiłam teraz masę rzeczy, bo mają ten kod rabatowy, że po wpisaniu kodu: dlamamy - wyskakuje tańsza wersja zamówienia. Mega sprawa, polecam mocno, ja jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Gość gość
Ja korzystałam z takiej poduszki Fikuszki która słuzyła dziecku jako leżaczek, bardzo fajna sprawa - http://materacyk.pl/ :) i nie była droga

Gość Laura898989
Ja polecam leżaczek, który ma elektroniczny panel. Wiadomo, że takiemu kilkudniowemu maleństwu nie będziemy włączać melodii, światełek itp. Ale dzieci szybko rosną i szybko znudzą się zwykłym leżaczkiem ;) My mamy leżaczek Chicco Balloon - ma właśnie elektroniczny panel (melodie, światełka, opcja nagrania swojego głosu), zawieszone zabawki, wibracje :) No i jest bardzo ładny (my mamy niebieski).

Gość gość
Jak dla 2 miesięcznej, to polecam Baby Hug 4w1 z Chicco - do pół roku spokojnie będzie służył jako gondolka do leżenia, drzemek, ale też pierwszych zabaw (pałąk z zabawkami i muzyczką - mojego synka hipnotyzował :D). A potem ustawiasz to jako leżaczek ( 2 pozycje odchylenia) lub krzesełko (całkiem pionowo oparcie). Ja też zaczełąm rozszerzać dietę właśnie w tym leżaczku. https://images92.fotosik.pl/2/9bfba9fb2c7f0492med.jpg

Gość gość
Dobrze jest kupić bujak taki na baterie co sam kołysze dziecko. Kupiłam taki na chrzciny mojemu siostrzeńcowi i rodzice byli szczęśliwi, było widać, że jemu też się podobało ;) Na electro.pl trafiłam jeszcze na super cenę więc nad kupnem prezentu się długo nie zastanawiałam.

Gość gość
Dobrze jest kupić bujak taki na baterie co sam kołysze dziecko. Kupiłam taki na chrzciny mojemu siostrzeńcowi i rodzice byli szczęśliwi, było widać, że jemu też się podobało ;) Na electro.pl trafiłam jeszcze na super cenę więc nad kupnem prezentu się długo nie zastanawiałam.

Gość czesters

Patrzcie tutaj - empik.com/ingenuity-lezaczek-siedzisko-tukan-ingenuity,p1167551008,dziecko-p

Już taki, który powinien zdecydowanie zrobić różnicę. Kwestia taka, czy wam się podoba, czego oczekujecie.

Warto wcześniej sprawdzić, czy dziecku w ogóle pasuje leżaczek - nie wszystkie dzieci je akceptują 😉