Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wigoru

Co zrobic żeby nabrac ochoty do działania???

Polecane posty

Gość bez wigoru

Za kazdym razem to samo, w tygodniu kiedy pracuje nie mam czasu a przede wszsytkim siły, żeby cos zrobic np. w domu. Obiecuje sobie, że jak bede miec wolne to nadrobie wszystkie zaległości. Kiedy wreszcze przychodzi ten czas nic nie robie. Albo odsypiam, albo jestem zmęczona a najczęściej nie mam po prostu ochoty. Ten długi weekend tez zmarnowalam. Nic nie zrobiłam a mialam tyle planów. Wstaje i odechciewa mi się wszystkiego. Potrzebuje jakiegoś bodzca do działania....Może, ktoś wie jak sie motywowac

Gość bez wigoru
halo! czemu żadnego odzewu nie ma....Czy to aż tak nieatrakcyjne pytanie?

Gość Kobiecinka.......
Też tak miałam przez pół roku, tylko praca, spanie praca spanie, jeszcze przed komputerem trochę czasem siedziałam, i chyba mi minęło.

Gość
chociaz masz prace

Gość bez wigoru
rid marną prace, marze żeby ją zmienic....nie ma naprawde czego zazdroscic

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jedz potrawy które dodadzą Ci energii, a unikają produktów które "wypłukują" z Twojego organizmu potrzebne witaminy. W ciagu tygodnia nie zarywaj nocek, staraj sie spać te 8 godzin na dobe. Uprawiaj jakiś lekki sport (może zapisz sie na pływalnie albo aerobic lub ćwicz w domu chociaż przez 15 minut dziennie) Ale w sumie najlepiej zrobisz jak zaczniesz chodzic codziennie na spacery. Dotlenisz sie. Wietrz też w pokoju, będzi Ci sie lepiej spało. Staraj sie nie pić za często kawy. Za jakiś czas poczujesz że masz więcej energii. Ale też radze zgłosić sie do lekarza niech wykona Ci wszystkie podstawowe badania, żeby wykluczyc chorobe lub niedobór magnezu, żelaza lub jakiś witamin. Pamiętaj też o piciu wody, najlepiej niegazowanej.

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No i postaraj sie zmienić prace, wysyłaj wszedzie swoje cv. Bo jak nie cierpisz swojej pracy to też przez to możesz nie mieć energii i siły na nic, po prostu tak sie objawia stres.

Gość bez wigoru
dzięki Sylwiaaaa :)

Gość gośćBlue
Ja też tak mam od kilku miesięcy nic mi się nie chce ciągle jestem zmęczona nie mam na nic ochoty , nawet na moje ulubione seriale ciągle marudzę.Czasami już mi się zdaje że to mija , ale zaraz wraca pracę mam taką dorywczą muszę czekać na telefon ach co tam więcej gadać jestem do bani

Gość gość
Serio odkopalas temat po pieciu latach? Omg...:-(

Gość gość
Nowa sukienka, nowy facet ? :)

Gość gość
Ciągle aktualny co nie? A ty pewnie na to czekałeś/aś bo tak szybko odpisałeś bleeee!