Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllllaaaaaaa23

możliwa ciąża???

Polecane posty

Gość lolllllaaaaaaa23

kochałam się z facetem jako tak 2 dni przed miesiączką bez zabezpieczenia..znaczy najpierw doprowadziłam go do orgazmu na zewnątrz ale wiadomo mieliśmy spermę na palcach itd .. wytarliśmy się chusteczkami nawilżającymi raczej dokładnie a potem kochaliśmy się normalnie i on skończył na zewnątrz... jest jakaś możliwość że jestem w ciąży ?? rozumiem że mogło coś zostać na palcach ale chyba małe prawdopodobieństwo

Gość mozesz zajsc w ciaze
szanse oceniam na jakies 40%

kochaliscie sie bez zabezpieczenia ? a nie pomyslalas ze sperma moze byc tez za paznokciami ? mozliwe ze mozesz zajsc w ciaze...na drugi raz trzeba sie zabezpieczac...pomyslec wczesniej

Tydzien przed miesiaczka mozesz spokojnie, 0 ryzyka. Ale jak Ty mozesz o tym nie wiedziec?!?!?!?

Gość lolllllaaaaaaa23
no wiesz ...jeśli życzysz mi ciąży to się ciesze bo ja chcę być w ciąży i żadna to dla mnie tragedia :)

moim zdaniem szanse bardzo male , ale wszystko jest mozliwe

No jak mozliwe, jak niemozliwe :D Przeciez tak dziala kobieta - jej organizm, ze przed miesiaczka nie zajdzie w ciaze!!! Kobiety, czy Wy tutaj zartujecie sobie ze mnie, czy naprawde tego nie wiecie?

Aryan77536 to ty najlepiej wiesz na jakim ty swiecie zyjesz ? wszystko mozliwe mo moze byc w ciazy...jesteslekarzem ze wiesz lepiej ? jestem kobieta to chyba wiem !!

Gość lolllllaaaaaaa23
tym bardziej że sperma przenoszona na palcach nie wyschła do końca. podobnież kiedy sperma wysycha to dla plemników jest to zabójcze

Gość zrob test za 2 tygodnie
wtedy sie dowiesz

Gość zrob test za 2 tygodnie
a najlepiej do lekarza za 3 tygodnie

Gość lolllllaaaaaaa23
na testach pisze że od 6 dnia wykrywalność

Gość lolllllaaaaaaa23
są też od dwóch dni

Gość mialam podobna sytuacje pare
dni temu tez jestem ciekawa jak to sie potoczy

Gość omg no piekne
osz kurwa jego wykrywalne testy po 2 dniach ? koebiety jestescie tempe czy nie wiecie naprawde jak funkcjonuje zaplodnienie ? to ze cos sie dostaje do srodka nie oznacza ze zaraz zaplodni , zapolodnienie jedno a zagniezdzenie zarodka to drugie :O poczytajcie troche :O zagniezdzenie zarodka trwa po owulacji od 6-do 10 dniu , wtym czasie zagniezdza sie zarodek , po zagniezdzeniu sie czyli po ych 6-10 dniach , wtedy rosnie hcg czyli po tych 10 dniach od owulacji (nie stosunku :P) wtedy mozna wykonac test , testy wykonuje sie w dniu spodziewanej miesiaczki lub po terminie :P i nie ZASZLAS W CIAZE :O takie plemniki umieraja w mgnieniu oka ,jeszcze wytarliscie o husteczki Do BAZIENKI dziewczyno jak masz cykle co 20 dni , to musisz sie badac ginekologicznie , bo cykle ponizej 25 i wiecej niz 36-40 dni powinno byc zbadane :P 🖐️ ale teraz znajac polskie spoleczenstwo czyli tu osoby ponizej 15 roku zycia badz 20 latki , zpewnoscia najada na mnie :P