Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamfryzrerawszczecinie

Fryzjer w SZCZECINIE

Polecane posty

Gość szukamfryzrerawszczecinie

Szukam DOBREGO fryzjera w Szczecinie, ale tyle się naczytałam o różnych salonach, że nie mogę się zdecydować do kogo iść, bo natknęłam się na wiele opinii na forach, które wyglądały po prostu jak reklamy (konto założone tego samego dnia, co dodany post z opinią i ogólnie wypisane same plusy salonu) Może tu się od tego uchronię. Nie wiem, co chciałabym zrobić z włosami, nie mam na nie żadnego pomysłu i chciałabym, żeby fryzjer stworzył coś sam (żebym nie musiała przychodzić ze zdjęciem czy też wybierać fryzury z katalogu - to jest okropne) Chcę żeby zrobił coś, co będzie pasowało do mojego kształtu twarzy i urody. I przede wszystkim coś, co będzie wyglądało hmm oryginalnie. :) Wystarczy, żeby ładnie obcinał włosy. (Nie ważne, czy potrafi farbować czy też robić pasemka.) Proszę o Wasze opinie. :)

Gość jdshiohyfw
up up

Gość guzikguzikguzik
tez szukam fryzjera w szczecinie! najlepiej na prawobrzezu! slyszalam ze w "okeyu" fajne fryzury robia. ktos sie orientuje?? :)

Gość lilaskaj
hej! Ja ostatnio wybrałam się do nowo otwartego studia w wieżowcu na bandurskiego, byłam zadowolona z efektów, młodzi fryzjerzy, ogarnięci, atmosfera bardzo ok, a przede wszystkim fryzura bardzo mi się podobała, świetnie dobrany kolor, ładne cięcie i modelowanie- ja byłam bardzo zadowolona ale jak wiadomo jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził! Nie pamiętam tylko nazwy chyba studio fryzjerskie ewy bączkowskiej...polecam ale odpowiedzialności nie biorę;)