Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabaka77777777777

6 LAT?!?!?!?!

Polecane posty

Gość rabaka77777777777

ma ktoś dziecko w tym wieku? albo opiekuje się? chłopczykiem? bo ja będe opiekunką i siętroche boje. jakie są dzieci w jego wieku??? jak mu zająć czas??

Gość uuuuuuuu panie
masz przesrane

kolorowanie i malowanie, czytanie bajek, zabawa w dom, sklep no i oczywiście jak fajna pogoda - spacerki, gra w piłkę, huśtawki, plac zabaw itp. Cała masa możliwości

Gość uuuuuuuu panie
daj mu kompocik to bedzie spało cały dzień na haju

Gość ja się czasowo opiekuję
dziewczynką co prawda i co mogę rzec, to jest bardzo upierdliwa, w sensie cały czas oczekuje uwagi dorosłego, nie chce zająć się sama sobą, nawet gdy sama się bawi oczekuje, że dorosły będzie przy niej i nie zajmie się niczym innym - ale to oczywiście sprawa indywidualna, dzieci są bardzo różne. Polecam zabawy plastyczne różnego rodzaju.

Gość noseriooo
Ja mam siore i ma 7 lat ;-) Jak zająć plac zabaw i masz spokój ;-) Moja siostra to kocha ale oczywiście z przerwami na jedzonko i jakieś napoje ;) Robi się ciepło więc dużo ruchu ;-)

Gość rabaka77777777777
Dzięki za odpowiedzi! macie jeszcze jakieś propozycje? Dodam że jeszcze on ma siostrę 2 latka, jak ją zająć??

Gość weź ciekawy rekwizyt
dzieci lubią nowe rzeczy, nie musi to być coś wymyślnego, ważne, żeby było czymś nowym dla tego dziecka, np. może to być kot lub chomik, jeśli dziecko nie ma własnego, mogą to być cymbałki jeśli dziecko nigdy się takimi nie bawiło, może być np. malowanie po szkle (bo po papierze to pewnie każde malowało).

Gość rabaka77777777777
Naprawde dobre pomysły! dziękiuje! i proszę o więcej ;)