Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiasiusia

anal poraz kolejny

Polecane posty

Gość usiasiusia

sypiam z pewnym facetem..robie to bo byl dla mnie pomocny w paru waznych sprawach,mimo to czuje sie jak zdzira,nie chodz o moje wyrzuty sumienia tylko o rzeczy ktorych on ode mnie wymaga, szczegolnie chodzi o stosunek analny, niejednokrotnie kiedy odmawiam robi to sila.nie pomagaja zadne prosby ani blagania a tylko go to bardziej nakreca..co zobic zeby mniej bolalo??

Gość zimna bitch
nastaw tylek i popros o jego wilgotny jezyczek, niech cie podnieci zbok jeden

Gość gdyby
mój facet to zrobił bez mojej zgody to przy lodzie odgryzłabym mu tą fujarkę...

czyli znow jest kakaowa ksiezniczka ktora bedzie srac na mienko i wciarz morze byc dziewica haha

Gość usiasiusia
moze dlatego tak ja przede mna chroni..:) a tak powazniej..kiedy ostatnio widzialam ze chcial dobrac mi sie juz do tylka, tak spanikowalam ze uderzylam sie glowa o porecz lozka:):) a pozniej i tak przewrocil mnie na brzuch, przytrzymal rece i probowal wkladac

Gość Z dupy zrobi ci pedzel
A potem hemoroidy pewne !!!

Gość usiasiusia
mr dzik..sam jestes kakaowa ksiezniczka i pewnie tak jak w tylku masz porownywalnie nasrane w glowie;p

jak facet moze byc kakaowa ksiezniczka? uwarzaj abys w stringi nienarobila bo po analu gowna trzymac nie bedziesz

Gość zimna bitch
podobno podczas sexu analnego sa najlepsze orgazmy, tak niektore zrodla twierdza

Gość usiasiusia
co najwyzej to mozesz mnie w TAKA dupe pocalowac a i tak musialbys pysk plukac przynajmniej tydzien wczesniej w srodku odkarzajacym;p;p

Gość usiasiusia
zimna bitch..tez tak wlasnie slyszalam, ale ja mam chyba jakas blokade w glowie bo panicznie boje sie tego stosunku a poza tym sprawia mi to niesamowity bol..

Gość No to podczas srania
tez orgazm ???? Wsadz mu palca do dupy, moze sie spusci ??

pocalowac w dupe taka kakowa ksiezniczke to po rzygal bym sie predzej niz to zrobil -wolal bym umrzec nawet

Gość zimna bitch
Ja tekiego sexu nie mialam jeszcze ale nie mowie nie w przyszlosci. Taki sex powinien sie odbywac z odpowiednim parterem, takim ktory bedzie cie SZANOWAl, poniewaz to jest intymna i bardzo delikatna sprawa. Nie rob niczego wbrew sobie, z tego co piszesz to ten facet tylko z Toba sypia. Niestety nic nie daje z siebie by bylo Ci dobrze tylko wpycha sie na chama. Wtedy zawsze bedzie bolalo. Jesli tego naprawde chces, pogadaj z nim by wykazal sie wielksza delikatnoscia. Jesli nie chce tego zrobic to wywal go z lozka na zawsze.

Gość usiasiusia
hehe..a ile ty masz lat. ze takie smiale deklaracje skladasz,14..???m jak milosc juz sie dawno skonczylo, hanka do marka jeszcze nie wrocila..moze zajmij sie czyms innym lub przerzuc sie na inny temat bo mnie nie podniecasz a ze mna z ripostami nie wygrasz

hej zimna ale ona to zrobi aby tylko frajera miec przy sobie

ej usiasiusia tez bym mial kogo podniecic obsrana kakaowa ksiezniczke ha

Gość usiasiusia
zimna bitch..wyrzucic go z lozka nie moge:) ale to inna sprawa..natomiast mimo braku doswiadczenia w tej sferze,mowisz calkiem madrze:) problem w tym ze facet ma takiego malego, beznadziejnego tlumacza w glowie..kiedy kobieta mowi nie on to tlumaczy jako TAK

Gość usiasiusia
a ty to musisz byc mega frajerem skoro dzien w dzien na forum siedzisz, w czasie gdy normalni panowie posuwaja swoje panienki i wpierdalasz swoje bezwartosciowe 3 grosiki do kazdego topiku, zeby tylko cos napisac aby byc zauwazonym..jestes zlosliwym gejem czy zwyklym nieudacznikiem ??

Gość zimna bitch
wiec jesli chcesz sprobowac (a czuje ze chcesz), pokaz mu sposob by bylo wam dobrze, niech cie piesci tak dlugo az bedziesz gotowa i rozluzniona i kup oliwke dla dzieci johnsons baby na wszelki wypadek, swietnie nawilza.

napewno niechce takiej kakaowej ksiezniczki jak ty a posuwac to tylko porzadna a nie blachare

Gość usiasiusia
hmm..wiec zastanawiam sie teraz czym jezdzisz...pewnie rowerem z przerzutkami:P najlepiej to kup sobie tandem i bedziesz pedalowall z ta swoja "porzadna nie-blachara" heh..

Gość usiasiusia
zimna bitch..zaczne sie nawilzac oliwka juz od dzis:):) to dobry pomysl ale w glowce blokada jeszcze przez jakis czas bedzie..

widzisz sama sie wydalas ze jestes blachara na samochod lecisz wole tym tandemem jechac z kochana osoba niz z taka blachara samochodem co za obciach taka krowe miec w aucie

o nie!! na pewno Mr dzik moim rowerem nie będzie jeździł bo ja go nie lubię:) i wypraszam sobie,,,

Gość zimna bitch
zycze powodzenia i oby facec wreszcie zrozumial ze sex jest mozgu kobiety

Gość usiasiusia
heh..no widzisz dziku, tak juz jest skonstruowany ten swiat..ja jestem blachara i sie tego nie wstydze, z tym ze ja jezdze wlasna fura..a to ze podobaja mi sie inne samochody, to co, zle?? kazdy ma inne upodobania, ja lubie czuc sile silnika a ty moc pedalowania..heh..

Gość usiasiusia
zimna bitch..dzieki za zainteresowanie,pozdrawiam:) rowerka..masz racje, dziku nawet nie zasluzyl zeby swoim dupskiem na siedzenie rowera usiasc..no moj drogi, na nozkach bedziesz musial zapierdalac

ale zaluzmy ja jezdze rowerem a ty jestes blachara to skogo normalni ludzie beda sie smiac ?blachara zostaniesz az zdechniesz na salony nie wejdziesz nigdy w towarzystwie bo kto ze szmata sie pokaze opini juz nie zmienisz bylas jestes i zdechniesz blachara

Gość sdfgdv
nie lepiej zrobic inaczej i mu obrzydzic anal, nawpierdalaj sie w dzien co wpadnie w reke najelpeije jakiegos jebitnego fastfooda, pizza kebab, burito. i jak bedzie chcial i wepchnac obsraj go i tyle powiedz ze czasem sie zdarza. bedzeie robil podjazdy powtorz sesje w koncu mu to obrzydzisz i bedizesz miala spokoj. tylko obsraj go konkretnie