Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiasiusia

anal poraz kolejny

Polecane posty

Gość usiasiusia
hehe..ja rozumiem ze tym gadaniem probojesz nadroic brak kasy na porzadny woz oraz mnostwo niekontrolowanych kompleksow ale.. ja czy ty naprawde myslisz ze ludzie sie toba przejmuja??

Gość usiasiusia
sdfgdv...a pozniej sie jeszcze na iego zrzygam i zajebie mu chomika:):)

Gość sdfgdv
ignoruj pajace z takimi tylko tak sie da pojechac bo buractwo nie zrozumie choc bys mu to namalowala kredkami.

Gość sdfgdv
a masz inne wyjscie , obrzydz mu anal i tyle. mocno jestes od niego uzalezniona ?

Gość usiasiusia
no jestem uzalezniona..szczerze powiem ze ten uklad mi sie nie podoba ale narazie musze sie go trzymac..chodzi o to ze potrzebuje rady jak, to zrobic zeby jaknajmniej bolalo?? obrzydzenie nie wchodzi w gre, bo jestem za bardzo delikatna na takie rzeczy

pracujace dziwki tu sa mnie blachary nie interesuja was to moze chlopak przeleciec bo na zone takiej kurwy niewznie

Gość sdfgdv
no to huj zel i jazda. nie boli jak sie odprezysz i jak on wkladato przesz jakbys chciala sie wysrac - tak pisza poradniki, tak walkowalem zonie ale niestety nie przepada za analem. jak uzalezniona, jakis rodziaj sponsoringu ??

Gość usiasiusia
kurwa to jestes wtedy kiedy sie do tego przyznasz:P:P

Gość usiasiusia
moze nie sponsoring ale inny rodzaj uzaleznienia...takie "cos za cos"..ogolnie seks nie jest zly,ale ten anal to mnie przeraza, jak uderzylam sie ostanio w porecz to omalo co nieodplynelam:):)

Gość sdfgdv
no opisz jaki rodzaj sponsoringiu bo pekne z ciekawosci. to i tak forum jestes anonimowa. co do analu to ciezka sprawa robilem to z zona z 15 razy i lipa nie potrafi sie odprezyc, jakas blokada, dajemy se z tym narazie spokój bo sprawia jej to za duzy ból. strzelba 18cm.

Gość usiasiusia
pracujemy w jednym dziale..on mi przekazywal rozne informacje, o ktorych nie mialam prawa wiedziec..nawet nie chcialam zeby tego mowil,nie prosilam, nie mialam takiej potrzeby ale kilka razy uratowalo mi to "dupe"..kiedys napomknal w zartach ze chce za to seksu, umowilismy sie i tak juz jest jak narazie bez zmian a on robi sie coraz bardziej zuchwaly

Gość sdfgdv
hehe spoko, nie lepiej przespac sie z jakims szefem i awansowac w firmie ?? p.s. nie boisz sie ze rozejdzie sie po firmie ze dajesz doopy za informacje, pomoc w pracy itd. ? chyba ze typ ma zone wtedy nic nie wypłynie.

Gość zimna bitch
o god....... wspolczuje ci......co za swinia z tego faceta, moze zmien prace

jest zwykla szmata ktora posuwaja w pracy a ona boi sie odejsc

Gość sdfgdv
chciałbym byc na jego miejscu mi zona nie daje pojebac w poopea takie zakazy, gadanie nie to boli, to tylko podkreca ze chce sie bardziej mocniej wiecej :)

Gość ZACZERNIONY BIEDAK ! !
które mają 5 groszy od 200 postów, żałosne bidaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość usiasiusia
dzik..spierdalaj...!!! odchodze z pracy za pol roku, mam dosc cisnienia itd..mnie juz to co on mowi nie interesuje, kiedys tylko uratowalam sie dzieki niemu ze 2 razy, z tym ze jest moim przelozonym i zwolnil ostatnio jednego faceta ktory sie domyslal..dopoki jest nade mna nie wychylam sie bo po co miec piozniej nasrane w papierach??

Gość usiasiusia
sdfgdv..ogolnie lubie seks, nawet bardzo:) ale pewne rzeczy przy pewnych partnerach sa ciezkie do obejscia..

Gość usiasiusia
honoru* jak już..:P naucz sie pisac jak chcesz zebym czytala twoje posty

Gość usiasiusia
dzik..chyba cie jeszcze nikt tak porzadnie nigdy nie wyruchal

Gość ciwkawskakaaa
wiec co robisz na kobiecym forum ?? siusiasz tez na siedzaco ???

nie wkurwiam tylko walikonikow,blachary i exy i roznego rodzaju zoofilow bo tacy tez tu sa

Gość zimna bitch
a co to sa exy? ex parterzy?

Gość ry6HAHAHAHAHAHAHAHAHtjj
Hwidać kto jest kto i pod jakimi nazwami pisze cioto !

Gość zimna bitch
no ja nie wiem, moze jestem niedouczona