Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omnos

Koleżanka chce żebym została jej dziewczyną

Polecane posty

Gość Omnos

...A wszystko to na nk i fejsbuku :(

Gość Omnos
Nie interesuję się dziewczynami i szczerze powiedziawszy zrobiło mi sie głupio...

Gość Omnos
ps to nie jest żadne prowo...

Gość jasne !
nic dziwnego, moze nie jest lesba :D

Gość Omnos
Ale wiesz, czemu musi pisać na fejsie, że jest ze mną w związku ? To nie jest miejsce dla takich deklarcji...

Gość Omnos
Jak mam to zakończyć ?

Gość Omnos
Mam dość...Nikt mi nic nie odpisuje, a potrzebuję pomocy :(

Gość 85 60 85
Jeśli rzeczywiście jest les, to Uciekaj, gdzie pieprz rośnie!!!

Gość Omnos
Ja znam kilka les, są fajne, ale tak ię składa, ze nie przejawiam nimi zainteresowania. Koleżanka ta też niby okey, ale wkurzyło mnie to, że ma mnie za lesbijkę.

Gość Omnos
Chciałabym uciec, ale ona mieszka w pobliżu, wspólnie chodzimy na zajęcia poza lekcjami. Tyle tylko, że drażni mnie takie manifestowanie uczuć. Jestem osobą skrytą, nie wchodzę w żadne związki, no i krępuję się w takich niezręcznych sytuacjach.

Gość Omnos
Niestety, ktoś zaczął o tym plotkować, i dużo osób dziwnie na mnie patrzy.

Gość 85 60 85
Jeśli wpadłaś jej w oko, to nie da Ci spokoju:-(( Najlepiej, jeśli zerwałabyś z nią całkowicie kontakt. Dobrym rozwiązaniem będzie też jakiś men u Twojego boku- chociaż rozwiejesz plotki. Bo jeśli ta koleżanka się w Tobie zakochała, to nawet facet jej nie odstraszy:-((

Wszyscy faceci kochają lesbijki, jeśli wchodzą w ich życie parami...

Gość Omnos
No właśnie, co do faceta, to nie mam nikogo, ale na mój profil czasem zagląda taki chłopak, który mi się podoba, no i jeszcze sobie pomyśli bóg wie co. Koleżanka czasem sobie żartuje i też chciałabym to tak odbierać, ale powiedzmy, że nie podoba mi się sposób, w jaki zachowuje się przy ludziach. Ciągle gada do mnie "kotku " itp., klepie, no i jeszcze robi na tyle głośno, żeby wszyscy zwracali na to uwagę. Nie wiem, czy to nie kolejny sposób zwrócenia na siebie uwagi, tym razem, trzeba przyznać, żałosny.

Gość 505
ja jestem bi, moja kupela też. też chce być ze mną w związku, ale ja już praktycznie mam kogoś, i nie wiem jak jej o tym powiedzieć...

Gość Omnos
Kaliban : lubię kobiety, ale nie czuje pociągu do nich. Zresztą, choćby nawet to nie życzę sobie takiej natarczywości.

Gość Omnos
Też jestem zakochana w pewnym chłopaka i ona o tym doskonale wie, ale swoje robi.

Gość Omnos
chłopaku'

Gość Omnos
To żeś wymyślił. A kto powiedział, że to choroba ?

Gość Omnos
Dla kogo, jak dla kogo.Problemem nie jest tyle orientacja, co sposób, w jaki ta dziewczyna mnie traktuje. Podoba mi sie ktoś hetero, to siedzę cicho i czekam aż przeminie, a nie rozgłaszam tego na tego typu portalach.

Gość Omnos
Chodzę na studia i w żadnym wypadku nie chcę, żeby opowiadano na mój temat takie idiotyczne plotki.

Gość Omnos
Looser, dajże spokój. Niech sobie żyje gdzie chce, ale niech mi w życie nie włazi. Wyciągnęłam do niej dłoń w trudnej sytuacji, uważałam za mądrą dziewczynę, ale po tej akcji poczułam się wściekła.

Gość 85 60 85
Tak jak pisałam wcześniej: jeśli jest les i jeśli się w Tobie zakochała, to MUSISZ zerwać z nią kontakty, bo inaczej zrujnuje Ci życie!

Omnos => A ja lubię biseksualistki. Jeden moich fetyszy. Organoleptycznie stwierdziłem, że mężczyzna posiadający dwie kobiety nie ma czasu na zdradę, czy choćby palenie papierosów. :P

Gość Omnos
To jest wszystko fajne, dopóki taka jedna się do ciebie nie przyczepi.Pomyślę nd zerwaniem kontaktu, bo jakoś nie czuję się zbyt dobrze z tą dziewczyną.

Gość 85 60 85
Dla Twojego dobra zerwij z nią kontakt- to najlepsze rozwiązanie! Wiem co piszę...

Gość Omnos
X jest raczej bi, bo facetów też lub. Kiedyś nawet podobał nam się ten sam, a on wybrał ją :(

Gość Omnos
A gdyby pogadać ? Chodzi o to, że ona mieszka blisko, mamy wspóną paczkę znajomych i miejsce, w którym bywamy. Gdybym miała z nią zerwać kontakt, musialabym zrezygnować z tych zajęć i cennych znajomości. Dlatego, sami przyznacie, fatalna sytuacja...

Gość 85 60 85
To traktuj ją jak powietrze-jest, to jest, a jak jej nie ma to jeszcze lepiej.(Przecież nie wszyscy koledzy ze szkoły, czy z pracy to nasi serdeczni przyjaciele) Ona nie ma prawa niszczyć Ci życia i być przyczyną bezpodstawnych plotek!!!