Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka tam

potrzebuję porady

Polecane posty

Gość taaaka tam

szykuję dla mojego kochanego niespodzienkę. postanowilam że poprosze go by wyszedl z pokoju i wrocil za 10 min z zamknietymi oczami. ja wtedy wskocze w sexi koszulkę;d i ponczoszki. tylko wlasnie zaplanowalam ze jak bedzie mial zamkniete oczy zaczne go calowac po karku itp zeby sie rozkręcił .. a potem gdy mu pozwole otworzyc nie wiem czy polozyc sie na lozku czy lepiej siasc jakos noga na nogę.. a moze stać przy nim... sama nie wiem jak bedzie bardziej sexowniej...

Na wolę tak na łóżku i jeszcze to nagrał i byśmy oglądali razem i znowu było by Zajebiscie

nadstaw mu cipe autorko zeby ci pozadna minete odwalil:) a jak dojdziesz to podziekuj i powiedz ze glowa cie boli i musisz odpoczac:) To napewno bedzie 1 z najwiekszych niespodzianek jaka kiedykolwiek dostal:)

Gość azeruskinn2
i komenty nie docieają, zaczernione niki które systematycznie się pokazują na forum to osoby które dają dupy właścicielowi tej strony, no i oczywiście cały czas piszą bzdury Olka11305.Mr dzik, normalny.I979, monika_32 i jeszcze paru udzielających sie ZACZERNIONYCH TO JEDEN I TEN SAM PEDAŁ KTÓREMU PŁACĄ ZA PISANI DEBILNYCH POSTÓW NA TUM DEBILNYM FORUM ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Słabizna pedalska, więcej czdu cioty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gwiazdeczka_
myślę, że gdybyś była bez koszulki, byłby bardziej zadowolony ;P