Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on22_

seks Kraków, szukam doświadczonej(24-37) :*

Polecane posty

Gość on22_

ja: 22 latek, zadbany, higieniczny, sam aktualnie, wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, raczej szczuply. Z duzym libido i duzymi potrzebami :P Zdrowy. Bylabys zadowolona - rozgladaja sie za mna starsze kobiety. ty: 25-37 latka (chcę starszej od siebie:P!), zadbana, higieniczna, czysta, dyskretna ,pewna, doswiadczona. Z duzym libidfo (zebys nie wysiadla przy "mlodszym" ogierze:P)... lubie DOSWIADCZONE ! Twój wygląd: 160cm+, wazne dla mnie jest libido, czystosc, higiena, oraz zdrowie. umowilibysmy sie na seks, ja w Krakowie. Nie interesuja mnie perwersje, czy tez agresywnosc - ale po prostu dobre pieprzenie (obydwoje, siebie nawzajem). oralny, na pieska, klasycznie, analny, na jezdzca, dlugo, krotko. Zawsze bezpiecznie i dyskretnie...czysto. Bez zobowiązań, trochę rozmowy wolnej, jak najwięcej seksu. Jak byloby fajnie to mozna sie spotkac wiele razy, poeksperymentowac. SZANUJEMY SIEBIE WZAJEMNIE (pomimo, ze anonimowo, to podchodzimy z szacunkiem i empatią). z mojej strony - bez alkoholu, z twojej - ewentualnie niewielka ilosc. Zanim sie spotkamy, to trochę popiszemy przez internet, a pozniej zadzwonimy do siebie. Postawmy na dyskrecje, bezpieczenstwo, higienę i... przyjemnosc (po to sie spotykamy). jak jestes zainteresowana, to napisz bezpośrednio tutaj: iam_your_perfect_dream@poczta.onet.pl ...musimy zbudować "zaufanie" zanim do czegoś dojdzie, czyli trochę tych listów trzeba wymieć, może też zdjęcia... _____ interesują mnie tylko silnie heteroseksualne i doswiadczone KOBIETY :)

no laski walikonik meska prostytutka chce sobie ulzyc i szuka

Gość on22_
w sumie trochę prawdy jest w tym co napisales ;D

Gość on22_
dobra NIE ZAGLADAM JUZ TUTAJ, szczegoly mozna dograc (tez upodobania seksualne kobiet) na podanym emailu podbije temat za tydzien, a teraz dobranoc;)

ładnie trzeba być zdesperowanym by szukać seksu w necie:)

Gość on22_
Jedna Pani zainteresowana. Ale czy coś wyjdzie, to nie wiem... Może więcej napisze, nie gryzę :D

Gość on22_
upup