Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzutek społeczeństwa....

nie sądze zeby znalazł sie tutaj większy wyrzutek społeczenstwa niż ja.. ;/

Polecane posty

jestem w 1kl. technikum i kazdy w moim wieku ma jakies przyjaźnie, swoja paczke przyjaciół, jest wesoły i rozgadany a ja nie moge się dostosować, a od tamtej... :o jestem wyrzutkiem klasowym. Uważają mnie za brzydką idiotkę... bo nie jestem klasyczną pięknością jestem podobna do tej babki - http://www.piotralexander.com/images/joasia-04.jpg :( :( ;/ na każdym kroku jestem oceniana. JUŻ MAM TEGO DOSĆ!!!!!!! skąd tyle zawiści w ludziach??? :( ;/

Gość Karakankana
nie jest źle. nadrabiaj osobowiścią

no proszę Cię, nie mów ze ta dziewczyna na zdjęciu jest ładna.... lubię oryginalne rysy twarzy, już nawet Agata Buzek czy Sarah Jessica Parker jest ładniejsza niz ten pucoł czyli ja. i ten problem tez przez osobowość jest bo jestem cicha, nieśmiała i uważają mnie za ''przymuloną''...

Gość
jestes dopiero w szkole średniej, cale zycie przed toba "Friendship ain't worth shit" "Friendship ain't worth shit"

ale co to za życie. Mam zjechaną przez to psyche. na prawde nie wiem jak zaradzic temu porównywaniu się.. ;/

Gość
tez taki bylem, zacznij olewac niektórych ludzi, nie musisz miec wielu znajomych

ja walcze z tym od ponad roku. I od ponad roku powtarzam sobie - ''to jest moje życie, powinnam robić co chcę'' itp. ale jakos cięzko w to uwierzyć jak od małego słyszały baardzo ciekawe epitety. ''patrz, Agata to ma pełno przyjaciół, taka wesoła uśmiechnięta a Ty co???, a Ty jestes zerem...'' i to co dzień... byly nawet i ostrzejsze słowa. I do tej pory tak mówi.

Z tym ze tym co mówi w tej chwili juz sie nie martwie, bo wiem ze nie ma racji, ale nadal pozostał mi nawyk porównywania się... ;/ jestem z Łodzi.

Wiesz dzisiejsze czasy, pełno małolat które imprezuja, daja dupska albo maja sponsorów. A małolaty jakies dresy, małe pseudokibice :D Ja też miałam kiedyś ten problem nie miałam nikogo dobrego znajomego i siedziałam zwzwyczaj w domu bo nikt mi nie pasował bo ja lubie normalnych ludzi a nie nawalonych dziwolągów :D Nie mów na siebie że jesteś wyrzotkiem po prostu dzisiejsza młodzież jest zjebana, a Ty jestes na wyginięcie bo jestes inna niż dzisiejsza moda. Wiesz o co chodzi? :D

wiem o co chodzi ;) a nie nawalonych dziwolągów - z tym ze te kolezanki i koledzy są rozrywkowi plotują itd, ale one mimo wszytsko nie dają dupy na lewo i prawo i się nie upijają... wiec nie jest z nimi tak najgorzej jeszcze. do ludzi którzy piją, szlajają się itd sie nie porównuję bo wiem ze nie ma do kogo tylko do takich osób przebojowych jak juz sie porównuję..

dziewczyna ze zdjecia jest ładna, nie pieprz głupot:) ma trochę minę ala Kelly Bundy, jesli Ty takiej nie masz, to git. i pozbadz sie kompleksów, bo naprawdę nie masz powodu

no dobra w to ze ona jest łądna jeszcze moge uwierzyc. ale ja juz nie jestem. CIągle słyszę komentarze i wysmiewanie sie ze jestem brzydka. i nigdy w zyciu nie usłyszałam ze jestem ładna ani nic wiec mam racje. alr jeszcze dochodzi do tego moja 'tumanowatość'' ;) duet doskonały ;)

po tgym jak piszesz nie powiedziałąbym, ze jesteś tumanem:) daj fote, to się dowiesz czy jesteś aż takim brzydalem:P

chcesz zejść na zawał w tak młodym wieku?? :D

a jak na maila tez sie wstydze?

wolisz wszystkim czy jednej osobie? poświęc się w końcu chodzi o twoje kompleksy, ktorych mozesz zaraz się pozbyc.:)

heh od opinii jednej osoby??? jak słyszałam to 1000ce razy?

rówieśnicy ze szkoły zazwyczaj sa wstrętni bez powodu. jak ci powie osoba postronna jak jest, to przynajmniej bedziesz wiedzieć na pewno;)

z tym ze widzisz, że ja nie uwazam siebie za paszteta. Wg mnie jestem przeciętna szara mysz. Probolem tkwi w opinii innydh, to oni mnie za brzydką uważają a ja sie tym przejmuje ui głowny problem polega na tym zeby sie tym przejmowac przestac

to mo.ze jak pokażesz osobom z innego otoczenia fote, to może sie spodobasz i przestaniesz przejmować rówiesnikami. bo oni zawsze sobie kozła wybiorą, tak jest w każdej klasie. ale ilez można namawiac, Twój wybór.

nie, samo danie zdjecia nie załatwi sprawy. heh ale dzieki za dobre checi :) ;)