Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowbomirr

Czy ktoś mi wyjaśni ?

Polecane posty

Gość dowbomirr

Zamówiliśmy sobie z żoną w sklepie internetowym zabawki, wszystko niby ma być dyskretnie ale pokazuje mi fakture na której są wyszczególnione zamówienia i teraz się zastanawiamy czy listonosz będzie miał napisane za co pobiera kase. problem w tym, że mieszkamy w małym miasteczku i wszyscy się znają a to byłaby duża kompromitacja. Mam nadzieję, że ktoś z Was coś zamawiał i mi wytłumaczy jak wygląda za pobraniem ,bo się bardzo stresuje, Dzięki

fakture masz w srodku w kartonie, wiec tylko po rozpakowaniu mozna ja przeczytac. To co widzi listonosz na druczku to tylko nazwa adresata i nadawcy. Nigdzie nie ma wyszczegolnione co jest w tej paczce. To tak samo jakbys zamawial z kazdego innego sklepu

Nie bedzie listonosz tego widzial:) ja zawsze dostaje fakture w kartoniku z napisem ''Nie zostawiac paczki sasiada'' i wtedy listonosz sam wie ze tam cos jest w tej paczce erotycznego ze nikt nie moze tego otwierac oprocz mnie:)Nie mieszkam w pl ale jak dostaje komputery,aparaty czy ubrania to pisze na fakturach ze musze podpisac bo to zostalo dowiezione i to:) ale erotyczne rzeczy sa nie widoczne dla listonoszy:)

Gość dowbomirr
zamawiałem w ten sam sposób wiatrówkę(w innym sklepie) i pisało "rzeczy sportowe", a jeszcze z katalogu zamawiałem pare rzeczy to było wyszczególnione co paczka zawiera, dlatego moja niepewność i choć żonie mówie, że to będzie zwykły przekaz sam mam wątpliwości.

Gość dowbomirr
tym bardziej, że ja ją do tego namówiłem.

ja zamawiałam seks gadżety za pobraniem... faktura była w środku.... listonosz nie wie co to jest... mówi tylko że tyle do zapłacenia jest... inkasuje kasę i idzie...

Gość gwiazdeczka_
ewentualnie zaprosisz Go do zabawy :D a On nie puści pary z ust :P

Gość dowbomirr
Dzięki, uspokoiłem sie trochę :)