Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pracy

nie mam pracy

Polecane posty

Gość nie mam pracy

j.w jestem załamana

Gość iloveya
a jestes po studiach? jakich? jak szukasz?

Gość nie mam pracy
2 kierunki: zarzadzanie bhp i pedagogika specjalna........ juz nie moge nie mam siły szukac

to wypierdalaj do pośredniaka tam jest multum ofert pracy...tylko leniom pracowac sie nie chce ,bo chcieli by zarabiac z podstawowym wykształceniem 3500 zl netto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie mam pracy
golciaa tos błysneła inteligencja

golciaa pizgnij sie w ten pusty łeb. myslisz, że tyle jest ofert? to idx i się przekonaj.

a ci po studiach to naj lepiej z 7 tyś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dlatego dla was pracy niema i nie bedzie hihihi

Gość nie mam pracy
i pewnie taka golciaa pusta i tepa prace ma a tu człowiek uczciwy inteligentny i szuka

kto chce ten znajdzie i przestancie pieorzyc bo za pierne sie robi

Gość nie mam pracy
golciaa pochwal sie gdzie pracujesz ??????????

nie bede sie tlumaczyc czy prace mam czy tez nie, jak ktos chce to znajdzie a cos o tym wiem prostaki z uniwerka

Gość chyba z prawej
nie ma Żadnych ofert pracy kompletnie żadnych w up

się odezwała ta, co jej się udało. a niech cię wypieprzą z roboty , z pewnością po tyg bedziesz miała nową:)

Gość chyba z prawej
golcia, nie wiem jak u ciebie z rozumem, ale od razu się czuje, że wredne suczysko z ciebie

Gość nie mam pracy
i golciaa nam zamilkła nie chce sie pochwalic ja z podkarpackiego jestem i wierzcie mi oferty pracy sa tylko dla doradców finansowych a ja juz w tym byłam i podziekowałam zle nie było duzo mozna było zarobic ale jakim kosztem

wrednym suczyskiem nie jestem jak to ktos ujal,ale mowie prawde jaka jest i juz wieszacie na mnie psy

u mnie to samo. albo doradca finansowy albo ciec z rentą albo typowo meskie:płytkarz, szpachlarz itd. no i cholerne wellness, jebani oszuści:O

Golciaaa może trochę za ostro to wyraziła w słowach, ale w gruncie rzeczy ma rację. Pracy jest sporo. Pewnie, że nikt nie chce po studiach pracować w maku czy też sprzątając, ale od czegoś trzeba zacząć. Mieć 1500 zł, a siedzieć w domu... U mnie też było ciężko, ale zaczęłam pracę już w trakcie studiów. Bywało różnie: od porannego sprzątania biurowców po pracę w Reserved :). Dziś, po studiach, jestem usatysfakcjonowana tym czym się zajmuje. czasami nie rozumiem ludzi, którzy robią kilka kierunków i potem z zerowym doświadczeniem pokazują się potencjalnym pracodawcom...

Gość nie mam pracy
golciaa ze niby ja nie chce pracowac? a to ze chce w zawodzie to sie nie liczy?/ ze wszystkie miejca w przedszkolu i szkole integracyjnej sa opoustawiane na 30 lat to nie ma znaczenia??????????

naj lepiej siasc na kogos kto mowi prawde !!! tak samo jest w MOPS jak nie dadza wymarzonej kwoty to suki, kurwy ,szmaty a jak dostanie zapomoge na nastepny mc 450 lub 500 to chwala pod niebiosa!!!!!!!!!

tabou a myslisz, ze kazdy jest taki wyogdny? ostatnie kilka mc zapierdalałam w białym fartuchu w zamrażalni, gdzie było na minusie 30st i dostawałam najwięcej 1300zł o ile były nadgodziny i soboty. i wstawałam o 4.30 wzięłabym każdą robotę, tylko nie ma ofert! nawet cieciem miałam byc ale nie chcieli dziewczyny:O

Gość nie mam pracy
ide robic oczko wodn na podwórku,, trza sie czyms zajac .

nie mowie i nie neguje ,ale mozesz sprobowac gdzie indziej w innym zakresie .wiem ze staralas sie uczac by w przyszlosci dostac dobra prace i dobrze platna ,ale realia nasze sa inne wiec chodzi mi o to ze jak ktos chce to znajdzie po trupach prace bo musi!!!!!!!!!!!!!!ten ktory wybiera bedzie musial liczyc sie z tym ze szukac bedzie dlugo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zona jedna......
golcia a ty jak siedzisz w tym mopsie to po znajomosci. i tyle. zamknij ryja i nie szczekaj. ciekawe co bys mowila jakbys nie mogla znalezc pracy? tez bys narzejkala. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. swieta i jedyna prawda.!!!

Kciukiem, a może potrafisz zrobić coś czego inni nie robią? Strony internetowe, grafika itp. Są giełdy pracy. Na rynku internetowym pewłno jest ofert dla tych freelancerów. Sama przez jakiś czas pisałam artykuły pod presell page. 3 zł za 1000 znaków. Dziennie wychodziło mi 30 zł. Niby nic, ale jednak, no i najważniejsze, że robota zdalnie, w domu. Może to jest jakas opcja, zeby przezyć okres poszukiwania pracy.

Gość zona jedna......
tabou >>> fajne masz motto ale masz literowke:) nie profesjonaliscie a profesjonalisci.:)

do waszej wiadomosci nie pracuje od ukonczenia szkoly zawodowej w 1997 roku!!!!!!!!!!!!!! pracowalam tylko na czarno i to max pol roku...maz pracuje i kokosow nie zarabia bi 1600 z nad godzina a mamy syna ktory tez potrzebuje jak wszystkie dzieci

a jakieś linki coś, bo pierwsze słysze o czymś takim. sporo przy kompie siedze, szybko się ucze, wiecmoże cos. bo poki co dorabiam pisaniem matur, tłumaczeniami itd, ale ostatnio nikt się nie zgłasza.:O