Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka 36

zna się ktoś na motoryzacji

Polecane posty

Gość Jolka 36

Mam pytanie, bo chce kupić samochód. Czy około 300 tys km to dużo dla volvo 850 tdi rok 96?

Gość rgterteryery
strasznie duzo

Gość Jolka 36
a czy nie wydaje się wam dziwne że takie same volvo na allegro ciężko spotkać z przebiegiem powyżej 300 tys a z kolei kiedy wchodze na niemiecką strone to 300 tys km przy tym autku to jest norma. Więc mi się wydaje że lepiej kupić od niemca z takim troszke dużym ale pewnym przebiegiem niż w Polsce gdzie to nie wiadomo ile on miał naprawde

Gość rgterteryery
nie wiem ja bym z takim przebiegiem nie brala ale fak lepiej wziać bezposrednio od niemca

Gość Blekit Oka
sssstttttttrasznie duuuzzzzooo

a nie lepiej kupic cos innego?? volvo jest strasznie ciezkie i troche paliwa wezmie. sam mialem kiedys 740 przejechał w mojej firmie około 1 500 000km bez remontu licznik czyli licznik mi sie juz przekrecił sam a gosc ktory go kuil potem dobil do drugiego milona a samochod nadal jezdzi bo go czesto widze :)

Gość tomekk334
nie dużo , bo to silnik disela . Dla benzynowego to duzo , ale disela i 1 mln kilometrow przejezdzaja .. Ja uwazam ze to przebieg nie duzy nie mały . Raczej sredni .

Gość major bennet
jak kupisz volvo od niemca w TDI to jeszcze przejedziesz drugie tyle bez remontu.

Gość tomekk334
srednio dla benzynowego to 200 tys z roku 96 r ..

Gość Jolka 36
czyli benzyna zaczyna nawalać po 300 tys a diesel? po ilu kilometrach trzeba robić jakiś większy remont?

Nie patrz na licznik, bo może być kręcony, czy ma 200 tys. czy 500 tys. to nic nie mówi. Patrz wizualnie w jakim stanie jest wóz... nadwozie, lakier, tapicerka, itd. przejedź się, zobacz czy nic nie stuka, jak się nie znasz to do zaprzyjaźnionego mechanika 🖐️