Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loka koka

rozwodze sie

Polecane posty

Gość loka koka

no dobrze opowiem wam moją historie,ponad dwa lata temu wyszłam za mąż,mąz mial przeisana gospodarke,nie duzo 7hektarów wraz ze starym domem i w sumie niczym wielkim.Przed slubem nawet przed zaręczynami powiedzialam mu że ja tam nie pójde,i jeśli chce bym była jego żona to musi się zgodzić na mieszkanie u moich rodziców.zgodził się,ale po ślubie poczułam nagle jak bardzo mnie oszukał,nie było go nigdy bo zawsze gospodarka i robota w polu,póżniej nagle zaczął szukać pretekstów do przeciągnięcia mnie na ta gospodare,prowokował do klótni z mymi rodzicami tylko po to by sie chyba pożreć i aby mógł iśc tam a ja jako zona za nim.tylko ja tam nigdy nie chciałam nigdy nie dla mnie takie zycie ,tesciowa zwykla baba taka wieśniara zacofana okropnie ,jej córcia nawet nóg nie goli okropne.Może będziecie uważac mnie za idiotkę ale ja czuje sie oszukana tak bardzo ze wyć mi sie chce

Gość Chetosss
Jak u pawlaków. Nie zawracaj nam dupy.

Gość loka koka
sory ze wam zawracam dupe,ja taka wieśniara.

Gość inndygo
za to ty rozumiem - masz wykształcenie wyższe , znasz kilka języków , twoi znajomi to dyplomaci - a ty robisz karierę np . w bankowości ? a poza tym to słabe prowo - te nogi nie golone mnie do tego przekonały :)

Gość loka koka
wiesz indygo ,wysle cię na ten męża majątek i zobaczysz sobie,Bedziesz wiał gdzie pieprz rośnie.

Gość loka koka
moi rodzice nigdy nic mu nie nakazywali,chciał leżeć jak wrócił z pracy to leżał,chciał jesć to jadł nikt do niczego go nie gonil nigdy.Po prostu oszukal mnie