Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekologggg

seks analny.

Polecane posty

Gość ginekologggg

Dlaczego nikt nie pisze o negatywach takich igraszek? Bo przecież nie ukrywajmy, że takowe są i to bardzo poważne. Przed taką zabawą radzę zapytać się lekarza (najlepiej ginekologa) o przeciwwskazaniach i skutkach ubocznych. Przeciwwskazaniem są: hemoroidy, szczelina odbytu i inne schodzenia odbytnicy. Skutki uboczne krótkotrwałe (mogą, ale nie muszą występować): ból, gazy, uczucie rozdęcia brzucha, bóle jelit, biegunka lub zaparcia, przebicie ściany jelita. Skutki długotrwałe: hemoroidy, szczelina odbytu, rozluźnienie zwieracza, wypadanie odbytu, nietrzymanie stolca i gazów. Jako ginekolog stwierdzam, że zdecydowanie niewielka liczba osób uprawiających sex analny jest w pełni świadoma konsekwencji. I niestety muszę z żalem przyznać, iż mężczyźni zdecydowanie częściej ignorują owe skutki, skupiając się jedynie na własnej przyjemności. Więc drodzy panowie i panie, zanim zaczniecie uprawiać seks analny miejcie również na względzie zdrowie własne i swoich partnerek. Pozdrawiam

Gość ginekologggg
widocznie jestescie za młodzi by zrozumieć medycynę .

Gość prawdziwy gin
sio trolu

Gość a ja wam powiem tak
co ktoś wkoncu dobrze napisał a u analnych seksoholików wyraz oburzenia hahahaha!

Gość ja powiem tak .....
nie trzeba być lekarzem żeby dotrzeć do tych informacji jakie napisał autor ale zgadzam się w 100 % że ludzie uprawiający taki rodzaj seksu nie zdają sobie sprawy z konsekwencji faceci kierują się tylko i wyłącznie swoim zadowoleniem a kobiety w większość robią to nie dla tego że im to sprawia przyjemność a żeby sprawić przyjemność partnerowi

Gość uppppppppppppp

tak wszystkie laski co uprawiaja anala juz mają hemoroidy....nie moge juz normalnie... :)

Gość Pan Pytka
Poznam panią na anal okolice Radomia

Gość cristian84
sex analny jest fantastyczny. jeśi jest dobre przygotowanie to nie może być mowy o skutkach ubocznych.

Gość eeetameee
sraka praptaka od 14 roku życia? ale z ciebie zdzira. Ja w wieku 14 lat to się dopiero malować zaczynałam, o seksie to nawet nie myślałam. A już na pewno nie o takim. Puszczalska chyba strasznie jesteś:(

a podobno geje-pasywy na starość maja problemy z trzymaniem kału bo zwieracze im puszczają

Gość bboy
moja dziewczyna chodzi ubrana w taka tunike na codzien co sadzicie? http://www.allegro.pl/item1022136299_est_mak symalnie_dluga_rurka_sexi_nowosc_jakosc.html kolor niebieski do tego biale szpilki i czarne rajstopy co sadzicie?

Gość cristian84
tiaaa ale geje-pasywy sie rąbią w dupe non stop a w klasycznych związkach gdzie anal jest tylko dodatkiem to czestotliwość nie jest aż taka hard. wiec zagrożenia nie ma.

Gość kkaziczek
coz mam zrobic jak przy analu tylko dochodze ?:D

Gość ginekologggg
uwielbiam brunatny kaku :)

Gość u mnie
jedyny skutek uboczny to jest taki ze mi chuj kalem smierdzi.

Gość Agnessa nie pierdol
głupot :O

Gość gfrgre
ginekolog na forum erotycznym kafeterii - musze swojemu ginowi powiedziec