Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiiiaa88

NIEDOROZWOJ PIERSI

Polecane posty

Gość mariiiiiiaa88

Witam Bardzo proszę o radę gdyz sama nie wiem gdzie szukac pomocy... Otoz problem tkwi w tym iz uwazam,ze cierpie na niedorozwoj gruczolu piersiowego.Jestm pol roku po porodzie i zauwazylam,ze kompletnie stracilam biust ;/ Owszem przed ciaza mialam baaaardzo maly ale udalo m sie z tym pogodzic,niestety teraz problem wrocil i chcialabym udac sie z tym do lekarza tylko nie wiem jakiego? czytalam,ze wazne by najpierw zrobic badania hormonalne u lekarza ginekologa-endokrynologa gdyz mozliwe ,ze uda sie problem zwalczyc terapia hormonalna lub od razu udac sie do lekarza chirurga plastycznego ? Ale problem w tym,ze nie chcialabym od razu robic operacji.

Gość Manam
a moze po prostu taka Twoja uroda ? male jest piekne ;)

Gość mariiiiiiaa88
zgadzam sie,male jest ppiekne...ale brak piersi to tragedia :(

uważam, ze jakby to był niedorozwój gruczołu to byś miała problemy z zajściem w ciążę bo to się wiąże z nieprawidłową gospodarką hormonalną. Ja tez mam baaardzo małe piersi ale hormony mam ok takze taka moja uroda, niestety:) Rosną tylko przed okresem:)

Gość Manam
o to to, Kasiula ma racje. Mnie rowniez rosna tylko przed okresem;)

nawet potrafią urosnąc o 1 rozmiar heheheh Juz sie nie moge doczekac ciąży, chociaz przez te 9 miesiecy bede miala większe :D

Gość mariiiiiiaa88
ja m nawet nadzieje,ze po ciazy urosna a tu jeszcze gorzej :P no coz mowi sie trudno...

no niekt órym rosną po ciąży np mojej mamie. Ona tez byla plaska jak deska przed ciążami a po 1szej ciąży rozm B a po drugiej C. Takze mam nadzieje, ze odziedzicze po niej to :)