Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi " o inna"

Nie wposcil mnie do siebie do domu.

Polecane posty

Moj facet zwiazl sobie dzis wolne w pracy.Ja pracowalam do 13.Zadzwonil do mnie po 13 ze mowi ze jest w domu.Pyta sie co u mnie.Chwilke pogadalismy.Ze pzniej sie spotkamy.A ze ja bylam blisko jego domu postawnowilam ze zajde.Dzwonie odbiera dmofon.Mowi ze kompa robil.Musze go tylko przestwaic i zaraz zejde.Ok.Poczekam.Mija 10 min. ze on teraz nie moze wyjsc z domu.A ja to wejde a on ze niemozesz.Dalzcego?Bo on nie jest sam.Jest u niego kolega.Zdzwilam sie.Niewiem co mam o tym myslec.Potem przez okno wygladnal.Zaczal cos gadac.Ze pozniej bede u ciebie.Zrobilo mi sie strasznie przykro ze tak zrobil.

Gość
powiedz, ze jaja sobie robisz

Gość nfjeiwgfiu
Dziecko kochane, to podejzana sprawa. Powinnien Cie odrazu wpuscic, a nie , ze zejdzie za 10 min. Co niby masz czekac na dole? A nawet gdy kumpel byl, to co Ty juz nie moezsz wejsc??? NO sama przezcytaj to co napisalas! Szacunku wiecej dla siebie!

poczulam sie okropnie.No ale gdyby byla u niego jakas inna to nie rozmawial by zemna normalnie przez telefon a rozmawialismy chyba z 10min.I zaraz do niego poszlam.

autorko po ile macie lat....?jak dlugo jestescie ze sobąw sumie tez wydaje mi sie ze byla tam laska

Gość hththut
nie badz naiwna ..bzyka inna

tam byla inna i co lepsze - moze nawet o Tobie wiedziec

Gość o co tu chodzi
I co przyprowadzalby inna.A potem ja do niego chodze. Mamy ja 25 on 26 lat.I roczny zwiazek

Gość MaalynOowa_
Na bank jakas dziewczyna byla u niego, bo gdyby byl kumpel to by Cie wpuscil..

Kochanie, nie badz naiwna. Cos tu niegra. Kurcze, szkoda ze nie pomyslalas i nie obserwowalas jego domu, ja bym trak zrobila! Przynajmniej dowiedzialabym co jest nie tak! Szkoda!

Gość nfjeiwgfiu
aaaaaaaaaaaahahaha 25 i 26 DOBRE !

Gość o co tu chodzi
niewiem co mam myslec.Czuje sie okropnie ze tak sie zachowal.Ale normalnie codziennie dzowni, mamy staly kontakt.Widujemy sie.

A tak pozatym, to gdyby moj tak zrobil to bym siedziala pod drzwiami u niego i czekala az zejdzie a pozniej wwalila mu sie na chate i zrobila rewizje :) Wiesz co mozesz zrobic, idz do niego teraz szybko! Zapukaj i jak nie bedzie chcial Cie jeszcze wposcic to odejdz i obserwuj jego dom!

Gość manama na tututururu
no i jeszcze wyglądał żeby sprawdzić czy faktycznie nie czatujesz.... Laska on Cię wali po rogach i to na twoich oczach.... obudź się śpiąca królewno!

Gość o co tu chodzi
Nie bede siedziala i czatowala pod jego domem. Ale czy majac inna.I ona bylaby u niego.To gadal by zemna normlanie przez telefon i ona by nasza rozmowe slyszala??.I godzila sie na to ze ma dziewczyne i cos z nia bajeruje. A tymbardziej sam dzwonil do mnie o 13 bo wie ze o tej h koncze prace i przechodze blisko jego domu.To by mogl wymyslec inna historyjke.A mowil ze robi komputer bo cos mu sie psuje.I wiedzial ze moge zajsc.Albo neiwiem nie spodziewal sie tego.

.To gadal by zemna normlanie przez telefon i ona by nasza rozmowe slyszala??." moze obiecał jej że cie puści kantem za pare dni :P a jak stałaś pod drzwiami to jej mówił : " Na znak mojej miłości do ciebie zobacz jak ją teraz wyroluje " :P

Gość o co tu chodzi
Niewiem co ja mam teraz zrobic?Jak sie zachowac jak sie odezwie. mam ochoty juz nigdy wiecej sie do niego nie odezwac.

Gość aha i ach
a nie przyszło ci do głowy,że koleś miał np rozwolnienie i na kiblu siedział a w domu śmierdziało??? No żesz.... :O

Akurat ale wymowka.Narazie sie nie odzywa.Mowil cos ze o 16 sie spotkamy ale jak jest zajety inna to watpie ze sie spotkamy dzis.

Jesli potrafisz pisac a na forum a nie masz odwagi tak isc i mu napluc w twarz to przyjmnij do swojej swiadomosci ze jestes pasztetem a on ma inna. Zjedz czekoladki i placz w poduszke :)

po roku bycia razem nie przyjelabym takiej opcji, że on mnie nie wpuszcza do siebie do domu... kurcze - chłopak przegiał i nie popusciłabym tego płazem.... masz zamiar iśc na to spotkanie z nim?!!

Gość 12345654321
kolega mial podobna sytacje byl z dziewczyna rok w wakacje pomieszkiwal u niej czasem mieli spotkac sie wieczorem u niej w mieszkaniu bo ona chciala dzien spedzic i mamy w rodzinnm domu on wpadl na pomysl ze weznie od niej klucze i poparzata w domu i przygotuje kolacje jak ona wroci spedza mily wieczor byl w poblizu wpadl po te klucze do jej rodzinneog domu gdzie miala byc jej mama powiedziala ze dziewczyna jest w swoim mieszkaniu i nie umawialy sie na jej wizyte on poszedl do tego mieszkania a ona wpuscic go nie chciala a byla tam pare dni pozniej powiedziala mu ze musza przestac sie spotykac bo koncza sie wakacje teraz jej firma bedzie miala duzo prayc i ona nie znajdzie czasu dla niego po tygodniu ona juz z innym chocila po miescie za reke ja mysle ze twoj facet tez cos ukrywa ma kogos my jak bylismy narzeczenstwem i facet wpadal do mnie bez zapowiedzi zawsze byl wpuszczany i mile widziany

To proste, zadzwonił o 13, żeby sprawdzić gdzie idziesz, żeby się upewnić że do niego nie przyjdziesz. A przyszłaś niespodziewanie, nawet nie miał alibi gotowego. Ściemnia jak nic, bez dwóch zdań, jeśli cię nie wspuścił to znaczy że ktoś tam był. Do ciebie na komórkę mógł zadzwonić z kibla, albo mógł powiedzieć tej dziewczynie że musi zadzwonić do kumpla i odszedł do innego pokoju. Nie jest to takie skomplikowane, chyba widzisz że przed tobą coś ukrywa.

Raczej pasztetem nie jestem.Czy pojde na spotkanie?Narazie nic nie dzwoni. Niewiem co mam myslec i jak ma sie zachowac w stosunku do niego.1 raz znajduje sie w takie sytuacji.

Gość o co tu chodzi
Dzownil do mnie ze sowjego pokoju bo bylo sluchac komputer.Jak sie wlacza.On mieszka z rodzicami i matka zaraz wraca z pracy takze juz jej jak cos nie ma u niego.

Sprawa jest prosta, on Cie robi w konia a ty jestes idiotka ktora pewnie chce mu wybaczyc. Bez obrazy! :) Z takimi palantami trzeba ostro i tyle.