Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdhdkbka

Czy jest szansa?

Polecane posty

Gość bdhdkbka

Jest sobie dziewczyna i chlopak..oni wiele razy do siebie powracali po wiekszych i mniejszych klotniach..ale ona zerwala ale pozniej chciala wrocic...ale ostatnio facet powiedzial ze kocha ale nie chce zeby sie oboje ranili..no i nastepnego dnia po jego slowach dziewczyna poszla na zabawe tam gdzie on byl i sie wyglupiala z kolegami (bo nie chciala siedziec w domu i beczec) a szczegolnie z jednym (kolega obejmowal ja i trzymal za reke) a jej byly patrzyl sie na to caly czas i byl wsciekly ale strasznie go to zamurowalo..nastepnego dnia wstawil opis w stylu pogodzenia sie..jak myslicie moze on sie do niej pozniej odezwać..moglo go cos poruszyc czy moze specjalnie taki opis wstawil? I to nie moja sytuacja ale pytam bo nie wiem co dokladnie poradzic jednej osobie...mam nadzieje ze uzyskam normalne odpowiedzi...

myślę tylko,że to dwoje niedojrzałych ludzi - jak ja i były sprzed roku. Nawet jak się teraz pogodzą to będą wiecznie zrywać i jedno i drugie będzie wyniszczone psychicznie. Będą tkwić w tym do usranej śmierci póki któreś się nie ogarnie i nie zerwie " na dobre ".

A czy ta zabawa to dyskoteka w gimnazjum? To naprawdę strasznie dziecinne zachowanie z Twojej strony :o W jakim jesteście wieku?

Gość bdhdkbka
sa powyzej 20..oboje..

Bliżej 30 czy 20? ;) Tyle że kobiety prędzej dojrzewają, więc powinnaś być trochę poważniejsza, a takie zachowanie to poniżej pewnego poziomu :o Isć i specjalnie na złość się z innym śmielej bawić :o Postąpiłaś nie fair moim zdaniem...

Gość bdhdkbka
blizej 20..ta osoba nie chciala siedziec w domu i rozpaczac..a ze ktos ja wyrwal z domu to chyba dobrze..zreszta jak ona jego nie obchodzi to dlaczego ma sie nie bawic...i robic co chce...? tylko pytanie czy on sie jeszcze odezwie...