Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicki666

jak mam zapomniec o tym wszystkim? jak? no jak?

Polecane posty

Gość vicki666

juz nie umiem poradzic sobie sama ze soba:( miaam wspanialego faceta z ktorym moglam robic wszystko, powiedziec wszystko, przy ktorym czylam sie bezpiecznie i zawsze moglam na niego liczyc....teraz go nie ma...zostawil mnie sama z tym wszystkim, tymi myslami, nie umiem sie z nikim zwiazac...nawet jak sie z kims spotykam to czuje sie taka pusta emocjonalnie...jak bym nic nie czula... dla was to pewnie smieszne ae czuje ze juz nie bedzie dobrze, takiego kogos juz nie poznam aby w pelni byc szczesliwa...a od rozstania tye juz minelo...chyba zmarnowalam sobie zycie przez niego...majac 24 lata ;/

Gość sdfdsgdsgsdg
Nie jesteś sama ,mnie zostawiła dziewczyna i jestem sam mając 25 lat.Mam teraz dokładnie to samo co Ty i już nigdy nie zaznam szczęścia, czuję się pusty emocjonalnie i ciągle myślę o niej.

dołączam się do grona osob pustych emocjonalnie przez rozstanie wiele miesiecy wstecz

Gość nieTakaJakPowinna
I ja też się dołączam.

Gość nieTakaJakPowinna
pusta, nieatrakcyjna, samotna i okradziona ze wszystkich uczuć

ja również tak mam:/ 7 miesięcy sama i nie wiem, czy to sie zmieni kiedykolwiek...a co najgorsze to nigdy nie mialam takich problemow z zapominaniem...

ja również tak mam:/ 7 miesięcy sama i nie wiem, czy to sie zmieni kiedykolwiek...a co najgorsze to nigdy nie mialam takich problemow z zapominaniem...

Gość to jest latoo
anka000 a to Ciebie facet zostawił czy ty jego ?

Gość vicki666
myslalam ze jestem w stanie to przebrnac...ze po kolejnej porazce wstane i podniose sie, pojde dalej...tym razem tak nie jest, to trwa juz za dlugo... czuje sie totalnie wyprana z uczuc...jakichkolwiek noe wiem ile bym dala komus za to zeby wymazal go z mojej pamieci na zawsze...