Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifdsuahk

łączmy się dziewice;)

Polecane posty

Gość nsansamsna
to ja sie tez dolacze ale blony juz nie mam, starcilam podczas masturbacji no ale chyba sie kwalifikuje? Poza tym tak piszecie po chooj trzymac a chooj Was to obchodzi, ja sie nie puszcze z pierwszym lepszym, a nie daj boze jakby wpadka byla OMG... To jest kazdej indywidualna sprawa jedna pojdzie i rozlozy nogi na dysce, drugi w lesie, w samochodzie a trzecia chce sie kochac z milosci a nie zeby sobie ulzyc

Gość ktos6666666666666
nsansamsna ale jestes glupia...

Gość nie jestem tesciową, ale...
a ja stracilam dziewictwo w wieku 18 lat i żałuje, że nie poczekałam dłużej.

Gość ktos6666666666666
to też jesteś głupia, skoro żałujesz.

Gość nsansamsna
czemu glupia uzasadnij? To wyszlo samo z siebie, byl bol krew, pierwszy raz juz nie bedzie taki bolesny...

oświeć mnie, dlaczego jestem glupia? mając te 18 lat myslalam, że jestem dojrzala, że to czas - dzisiaj rozumiem, że nie. Co w tym głupiego? mialam szczescie, że trafilam na porzadnego faceta, z ktorym jestem do tej pory - ale dzis żałuje, że tak szybko się to zaczeło. Może mi powiesz,co w tym głupiego? chciałabym jednak przestac żalowac - a to taka mala zadra która gdzies tam tkwi...

Gość ktos6666666666666
niewazne. i tak nie zrozumiecie.

Gość nsansamsna
nie smialo skoro wyzywasz nas ze jestesmy glupie to powiedz czemu... nie jestem blondynka wiec zrozumiem... no chyba ze nie masz nic do powiedzenia bo jestes ostra tylko w gebie...

porazila mnie moc Twooich argumentów

Gość pfffffffg
"to ja sie tez dolacze ale blony juz nie mam, starcilam podczas masturbacji no ale chyba sie kwalifikuje? Poza tym tak piszecie po chooj trzymac a chooj Was to obchodzi, ja sie nie puszcze z pierwszym lepszym, a nie daj boze jakby wpadka byla OMG... To jest kazdej indywidualna sprawa jedna pojdzie i rozlozy nogi na dysce, drugi w lesie, w samochodzie a trzecia chce sie kochac z milosci a nie zeby sobie ulzyc" to , ze nie jestem teraz dziewica oznacza, ze nie zrobilam tego z milosci tylko rozlozylam nogi na dyskotece przed jakims frajerem? :o

Gość pfffffffg
a ze jestescie frajerki to swoja droga. bo nikt nie mowi o tym, by majac lat nascie stracic dziewictwo z pierwszym lepszym, a o tym, że mając lat ponad 20 jeszcze nie znalazłyscie tego, ktory by was obdarzyl miloscią :D to jest przykre :o a ze ja mialam okazje poznac zajebistego faceta w wieku lat 17, cóż.. nie bede za to was przepraszać :) widać mam to coś, co od najwczesniejszych lat przyciaga wartosciowych kolesi ;)

Gość Żrę banana
Łączcie się, najlepiej z facetami za pomocą ich kutasów.

Gość ktos6666666666666
nie, nie zrozumiesz, bo jestes jeszcze na zbyt niskim poziomie swiadomosci, co wnioskuje po tym, jak bardzo ci zalezy na opinii spoleczenstwa. dziewictwo do tego wieku nie jest rzecza normalna ani naturalna. jest wynikiem jedynie popierdolonych norm spolecznych i totalnym wynaturzeniem. jest wynikiem wmawiania sobie jakichs chorych jazd w bani. Dziewictwo w tym wieku to objaw zaburzen psychicznych, bo trzymanie tak dlugo zamknietej cipy swiadczy o twoim zamknietym umysle na ludzi. no niestety... stara hermetyczna zasada glosi, ze jak na gorze tak na dole. zamykanie cipy ma swoja przyczyne, a ona tkwi jedynie we lbie. zdajesz sobie sprawe z tego, ze z wiekiem jest coraz trudniej sie otworzyc? cos o tym wiem, bo mialem pare dziewic w lozku. im starsze tym gorsze i glupsze. (egocentryzm objawia sie chocby tym, ze facetowi puchna w nocy jaja, penis prawie eksploduje, a dziewica przez swoje pojebane zasady i przede wszystkim pojebany mozg nie potrafi nawet mu konia zwalic, w celu rozladowania jego narastajacego napiecia). ciekawe, ze laski, ktora puszczaja sie z wieloma facetami potrafia przynajmniej normalnie rozmawiac, do czego dziewice po 18-tce praktycznie nigdy nie sa zdolne. i niestety, wbrew kolejnej glupiej stereotypowej i powszechnej opinii, dziewictwo wcale nie jest na wymarciu... jest was wciaz zbyt wiele.

Gość ktos6666666666666
i nie jestem ostra tylko ostry. i nie tylko w gebie, ale w lozku rowniez.

Gość ktos6666666666666
pfffffffg - dobra odpowiedz ;)

Gość nsansamsna
tak skoro taki wartosciowy to pewnie jestes z nim do teraz, bedzie slub dzieci, a pozniej sie mu znudzisz i pojdzie na dziwki... ja facetow mialam ale faceci maja inna nature niz kobieta, on moze wlozyc wycignac i za chwile zapomina, a kobieta sie przygotowuje cieszy. przezywa i pamieta... ja facetow mialam ;) ale zwiazki krotkie wiec i sexu nie bylo...

pfffffffg - no widzisz, a ja nie mam tego czegoś i w wieku prawie 24 lat dalej jestem dziewicą. Ale nie mam zamiaru się tego wstydzić. Jak miałam 17 lat, to nie facetów miałam w głowie, tylko szkołę. I może w tym był mój problem.

chyba siano w glowie i doopa na zawolanie :D

Gość ktos6666666666666
no... po tych ostatnich postach widac, ze jest tak jak mowilem. jestescie glupie ;) a wiec moja teoria okazuje sie sluszna. zeby byc dziewica w tym wieku, trzeba byc glupim. zegnajcie i obyscie zdechly predko wraz z calym pisowsko-katolickim popierdoleniem \,,/

Gość ktos6666666666666
nie dziwie sie, ze krotkie zwiazki, skoro facet nie mogl wyrobic, ty go podniecalas pieprzona cipo, a potem nagle "NIE DOSTANIESZ HAHA". na stare lata sobie o tym jeszcze przypomnisz, czego zycze ci z calego serca.

ktos6666666666666 - najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nie jestem katoliczką, ani nawet chrześcijanką. Nie jestem za pisem, nie byłam i raczej już nie będę. Natomiast z normalną rozmową nigdy nie miałam problemu.

Gość mala jaaaaaaaaaa
ja tez jestem dziewicą. mam 23 lata, za 3 miesiące 24 ;/ z jednej strony jestem z tego dumna, z drugiej wstydzę się nikomu się tym nie chwalę, wszyscy myślą że jestem już dawno po tym bardziej że byłam w kilku związkach, jednak kiedy już chciałam to zrobic, okazywało się, że faceci nie są po prostu tego warci... skoro już tyle trzymałam tą błonę, to przytrzymam ją aż znajdę tego "księcia", takiego, któremu nie bede się wstydziła powiedziec że jestem dziewicą... ostatnio spotykałam się z takim, który na początku niby chciał ze mną byc, ale po 4 spotkaniu zaczął nalegac na sex a kiedy odmawiałam, powiedział że zaczyna podejrzewac, że jestem lesbijką, bo nie chce sie z nim bzykac... ;/

Gość nsansamsna
Szanowne Dziewice mamy na forum dziwke w meskim wydaniu, typowego ruchacza :)) A to juz nie Twoja sprawa w jakim wieku dziewczyna traci dziewictwo, nie wszystkie sa latawice i oby jak najszybciej jak najczesciej... no ale coz Ty tego nie rozumiesz ze My czekamy na milosc :) Bo Ty myslisz Tym co masz za rozporkiem ;))

ktos6666666666666666 ale masz ciasne spojrzenie na świat. Gotowosc do seksu jest wtedy, gdy juz rozumuje sie jak dorosły człowiek (a tego nie mozna powiedziec o obecnych nawet 22-latkach), jest sie odpowiedzialnym i ma osobe, którą się kocha - z wzajemnocią. Pewnie, lepiej rozkladac nogi wczesnie i przed byle kim - po co sie szanować? I co ma utrata dziewictwa lub nie do tego, jak sie z kims rozmawia? błona nie ma połączenia z móozgiem... Po stracie dziewictwa nie stalam sie inną osobą, nikt nie dostrzegl żadnej zmiany...

Gość ktos6666666666666
Rhovannion - ale kierujesz sie katolicka etyka i wychodzi na to samo. na starosc zostaniesz typowym moherem ;)

Gość ktos6666666666666
nsansamsna - dlatego wlasnie mowilem, ze jestes glupia :)) teraz rozumiesz? :D

Gość ktos6666666666666
nie jestem tesciową, ale... - chocby to, ze skoro nie dajesz, to jestes pojebana :D

ktos6666666666666 - nie kieruję się katolicką etyką, tylko nigdy nie byłam w związku, nikt mnie nigdy nie podrywał nawet po to, żeby mnie przelecieć. A poza tym moje osobiste zasady nie dopuszczają przypadkowego seksu - chciałabym być w związku, kiedy pójdę z kimś do łóżka. Więc mi już nie wmawiaj moheryzmu, bo niewiele wiesz o mnie i moich przekonaniach.

Gość nsansamsna
ktos6666666666666 no coz skoro mowisz ze jestem glupia to Ty jestes pierdolniety, juz z tego ruchania Ci sie we lbie poprzewracalo hahah ale zeby taki ruchacz siedzial na damskim forum :D buhahahah idz na dziwki :D jak taki cwany jestes :D