Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milimetrowa

od jakiego wieku syropki zamiast czopków ?

Polecane posty

Gość milimetrowa

Witam . Mam takie pytanie do mam od jakiego wieku stosowałyscie juz syropki zamiast czopków. Czy są tutaj takie mamy " dorosłych dzieci " i uzywają czopków bo uważają,że są bardziej skuteczne ? Moja mała ma prawie 3 latka i jak jest taka potrzeba to stosujemy czopki bo mała jest dzieckiem typowo anty-lekowym . co o tym sądzicie ? Wypowiedzcie się Drogie mamusie !

moje dziecko ma 9 mies. i od 4 mies. dostaje syrop. czopkow nie chce przyjmowac za to z syropem nie ma problemu :)

Gość milimetrowa
up

ale na co syropy ogolnie na kaszel na goraczke? na goraczke sa juz po 3 miesiacu syropy...mojemu malemu w ogole czopki nie pomagaly,, i ogolnie na nic innego nigdy czopkow nie mial zawsze w syropie

Gość milimetrowa
Moja Mała to dostaje czopki i na zbicie temperatury i przeciwbólowe bo jak pisałam wyzej jest anty-lekowa i podanie jej leku graniczy z cudem . A jak włożę czopka to wiem,że cała dawka leku jest podana . Zresztą nie tylko ja to wiem bo mała tak płacze,że cały blok ją słyszy :P

Gość milimetrowa
Czy wszystkie mamusie stosują syropki ? czy tylko ja jestem taka "odmienna" i stosuję na tak "duzym " dziecku czopki ? ;(

Gość mama 9 miesiecznego synka
Moj chorowal 2 razy: kiedy mial 4 miesiacae grypa jelitowka i jak mial 6 mc - silne przeziebienie. Ja mu nigdy nie dawalam czopkow, a Nurofen w syropku, ktoy jest od 3 miesiaca.