Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhijijij

Ile dać na komunię?

Polecane posty

Gość bjhijijij

Zostałam zaproszona z mężem na komunię do syna znajomej. Zadna rodzina, i zastanawiam się ile włożyć do pamiątki. Impreza jest w restauracji, to kumpela trochę zapłaci ale przecież nie wyprawia dziecku komunii zey na tym zarobić. Co myślicie? 200, 300 zł wystarczy?

Gość ja mysle ze wystarczy
w koncu nie jestescie rodzina :D a nawet jakbys byla to chyba cos kolo tego daja :)

Gość emijuglka
msle ze jak najbardziej, 200 zl to az az, nie jestescie rodzina, ja jestem siostra cioteczna i bede dawac 500 zl i mysle ze to jest wystarczajaco duzo,

Gość Falski
Ja kupiłem piłkę do rugby

Gość mała miiiiiiiii
300. Ja byłam zaproszona do znajomych ale dzień po komunii na kawe i kupiłam prezent za 180 zł. Chciałam tak za 150 ale te 30 zł to już olał. Jesli jesteś zaproszona w dniu komuni to daj 300. Ja w zeszłym roku tak miałam dałam 400 ale nawet Ci znajomi po komuni powiedzieli nam ze daliśmy za dużo. Z tym że znowu miałam u nich dług wdzieczności wiec chciałam sie zrewanżować. Jak dasz 300 to wszyscy będą zadowoleni.

Gość gupeek
ja bym ani grosza nie dal. prezenty rzeczowe sa znacznie lepsze, nie ucza materializmu.

ludzie czy wam sie w głowach przewraca? ja id chrzestnych dostałam chyba 400, a Ty sie pytasz czy 300?! dla mnei to chore