Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaaaa

Torebka, pomóżcie!

Polecane posty

Gość zdruzgotanaaaa

Kupiłam sobie dzisiaj torebkę, a raczej dostałam ją w ramach prezentu na urodziny. Bardzo mi się podoba, ale po opinii mamy zaczynam wątpić :( torebka jest z wizerunkiem michaela jacksona, kolor karmelowy, taka jakby wycierana papierem z jego wizerunkiem, coś takiego. Mnie się na początku bardzo podobała, bo pasuje do mojego trochę sportowego stylu i jest taka no "inna", ale mama uznała, że mnie ludzie wyśmieją... Jestem nastolatką i nie wiem juz co myśleć :(. Podobna do tej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=990065794 Nadruk ten sam raczej, ale moja jest mniejsza i taka karmelowa, bardziej też w kształcie walca.

To bardzo ładna torebka. Nikt Cię nie wysmieje.

to zalezy od gustu. mi sie podoba

nie jest zla nie przejmuj siewazne jak ja bedziesz nosic nie daj sobie nic wmowic jeli Tobie sie podoba to sie liczy a skoro twoja jest walcowata i bardziej sportowa to ok tylko do takich bardziej krzykliwych toreb nos stonowane ubrania co bys nie wygladala jak choinka na swieta:)) pozdrawiam

Gość TOREBKA-SPOKO
Co prawda torebka nie jest w moim stylu, ale wcale nie jest taka zła. Jeśli tylko pasuje to twojego stylu to OK. Jedno jest pewne - nikt cię z tego powodu nie wyśmieje

jesli kazdy mialby sie tak przejmowac opinia innych to wygladalibysmy na ulicy jednakowo, wez sie nie przejmuj.

Gość zdruzgotanaaaa
Mnie się bardzo podoba, ubrań krzykliwych nie mam właśnie, wszystko takie spokojne, stonowane, dlatego postawiłam wszystko na jedną kartę, że skoro ta mi wpadła w oko i ta mi się podoba - biorę. Poza tym, młoda jestem, co miałam sobie wybrać, taką poważniejszą czarną? Albo taki duży worek? Taką większą już mam, czerwoną, a tą kupiłam na wyjście takie na miasto, zakupy, gdzieś na spotkanie ze znajomymi. Moja mama uznała, że mnie wyśmieją też z tego powodu, że nie jestem fanką jacksona, a mam torebkę z jego wizerunkiem. Ja do jacksona nic nie mam i od paru lat lubię niektóre jego kawałki, więc...

Gość zdruzgotanaaaa
Dziękuję bardzo :) właśnie staram się nie przejmować, bo to mnie sie ma podobać to, co nosze a nie innym, ale jednak nic nie poradzę, że trochę słucham tego, co mówią o mnie inni.

Gość zdruzgotanaaaa
Teraz się na mnie mama ciągle wścieka :( ja już nie wiem, co robić. Ciągle przygaduje, "widziałaś, co na tej torebce jest narysowane?!" A sama mi ją kupiła, powiedziała, ze w ramach prezentu. Teraz mi powiedziała, że chciała coś innego kupić, ale nie miała nawet czasu się zastanowić ;( Jest mi przykro, sama nie wiem dlaczego. Może dlatego, że jak mnie się coś podoba a jej nie, to mi ten zakup wypomina i szuka w nim wad i po prostu psuje mi radość i dana rzecz też przestaje mi się podobać. Jestem po prostu osobą niepewną siebie, więc nie umiem mieć opinii innych w dupie. Czuję się źle! :(

Gość zdruzgotanaaaa
Można oddać zakup do sklepu CCC? Chcę oddać tę torebkę :(

Gość kropelka91
hej właśnie szukam takiej torebki... Bardzo mi sie podoba i byłabym zainteresowana i nie wiem jak ja dostać mogłabyś mi przesłać zdjęcie czy cos moj nr gg 7999009

Gość kropelka91
mogłabym ją od Ciebie odkupić:)

Właśnie dlatego ja najczęściej stawiam na klasyczne,. skórzane torebki, bo takie fikuśne bardzo często się dezaktualizują i efekt jest taki, że rzucam coś takiego w kat. Na wukador.pl maja właśnie takie torebki, jakie mi się podobają - skórzane i klasyczne.

Oj, Zdruzgotana, za bardzo się przejmujesz opinią mamy. Powinnaś mieć swoje zdanie, inaczej skończysz robiąc wszystko pod dyktando - od ubioru poprzez pracę na "odpowiednim" mężu skończywszy. Ja bym zostawiła tę torebkę i nosiła ją dzień w dzień, na złość :-)

Gość Karolayna19
Z moim kodem rabatowym zapłacicie 5% mniej za torebki na www.etorebka.pl kod: cf470a5a Ja mam już dwie torby z tego sklepu i mogę śmiało je polecić :)