Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycki se usmaż

jestem tępa jak łycha.

Polecane posty

Gość cycki se usmaż

w mojej grupie z angielskiego są ludzie, którzy siedzieli w anglii po kilka lat, wymiatają w języku, że nie ma chuja, a ja nie wiem jakim cudem się znalazłam w takim poziomie zaawansowania skoro po rocznej przerwie w angielskim spadłam do poziomu zero. mam przebłyski wiedzy i to wszystko, czasów nie pamiętam, słowa mi wypadły z głowy, dramat i poruta. w grupie jest też chłopak, zajebisty zresztą, przed którym nie mam czym zaszpanować, a teraz zrobiłam zadanie z angielskiego, które polegało na wypowiedzeniu się na publicznym forum szkolnym i jak ci ludzie przeczytają te moje wypociny z pojebanymi czasami to mnie chyba wyśmieją, na czele z chłopem, jak ja się w szkole pokażę :(

Gość cycki se usmaż
niby tak, ale zanim przyjdzie doświadczenie, które docenię to muszę się zmierzyć ze wstydem, ło matko 😭

z angielskim też nie mam łatwo ;P

Gość cycki se usmaż
Agg. czyli znasz mój ból :D jeszcze ze mnie taka głupia cipa, że jak była szansa zmiany poziomu to stwierdziłam, że całe życie stawiam sobie wysokie poprzeczki to co mi szkodzi i teraz. no pojebało mnie :o

znam, a pojutrze matura z angola xD i krzyż na droge :D

Gość zenek z mąkowic
o ja pytole lypa jak luj, troszku ciulowo chłe chłe

Gość cycki se usmaż
czyli masz gorzej, trzymam kciuki za jakiś tajemniczy napływ szałowych umiejętności anglistycznych :D dasz radę :classic_cool:

nie dziekuje :D, mam nadzieje na uzbieranie 15pkt dzięki moim snajpierskim strzałom :D