Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółeczka_jedna

Pytanie do mężczyzn o sny erotyczne.

Polecane posty

Czy jeżeli jeżeli przyśnił wam się sen erotyczny ze swoją koleżanką/kumpelą/przyjaciółką to z taką, która was pociąga i myślicie o niej w "ten" sposób czy raczej jest to całkowicie przypadkowe, a nawet wcale o niej tak nie myśleliście zanim się przyśniła?

Gość Stan Tutaj
Niekoniecznie ;P Czasem ma się sny z bardzo "dziwnymi" kochankami, o których się w ten sposób nie myślało, innym razem jest to ta, która nas podnieca :) generalnie bardzo różnie ;P Masz jakiegoś kumpla z takimi snami ?

Nie wiem czy aż "snami", wiem tylko, że na pewno raz mu się tak przyśniłam, bo mi to powiedział. Powiedział też, że sen był taki, że aż się obudził. Tylko nie wiem czy obudził się bo był w takim szoku, że ze mną ;) czy dlatego, że ... no właśnie nie wiem. Dlaczego się budzicie podczas takich snów? ;)

Przyjaciółko obudził się w wrażenia. Śniło mu się że się kochaliśche. Seks uprawialiście. Na sto procent ma na ciebie ochotę. I to mówię ja Kserksess władca perski! A znam się na ludziach

Gość adfasdf
miałem kiedyś z moją ciocią, ale w moim śnie była młodsza o jakieś 20 lat ;)

No i? Miałeś potem na nią ochotę? Każdemu jak się śni seks z jakąś tam koleżanka a jest fajna to potem chce się z nią seksowac. Taka jest prawda. Więc jak masz przyjaciółko na niego ochotę to zapytaj co dokładnie mu się śniło i zrealizujcie to

hehe :D nie zapytam mu się, bo nie ma opcji by ten sen zrealizować, nie mniej ciekawiło mnie czy miałby na mnie chętkę... Sen, który mu się śnił, też by mnie ciekawił, ale też się o to nie zapytam :( czyli może ;) mu się podobam...hehehe :D

Czy mu się podobasz nie wiem za mało szczegółów znam ale napewno ma po tym śnie na Ciebie ochotę. więc jest szansa że mu się podobasz

Gość starłors
podnoszę, bo mam podobną lekko sytuację i ciekawi mnie czy ktoś coś nowego powie...

Gość gość ola
A ja sie chcialam spytac co mam myslec jezeli jestem z moimfacetemid 3 lat mamy 4 mc dziecko a on juz kilka razy zostal przezem ie nakryty ze sni o kims przy tym sie smyra poklacie i mu staje a ze mna nie chce sie kochac ani nawet przytulac... Pomocy.

Gość gość
Ola, chwyć go wtedy za pindola i obudź. Wówczas w naturalny spisób przejdzie do sekszenia z tobą.

Gość gość
często mi się śnią sny z kobietami, które nie istnieją, tj. są wytworami mojej wyobraźni. Sny o koleżankach, które mnie nie pociągały wcale też miałem.

Gość gość ola
Juz probowalam tak robic i nie dalo to rezultatów tylko burknie cos nieeee yyyy i spi dalej albomi reke odtraci... Mysle ze ja go juz nie pociagam i mysli o innych babach albo juz mnie zdradzil.

Gość gość
Zrob to samo. Mozesz podac maila?

Gość gość ola
Aleks.zet1996@gmail.com