Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesita Dolores

Pisałam ostatnio...

Polecane posty

Gość Lusesita Dolores

że dostałam drugi raz okres pod rzad w miesiacu, jeszcze wcześniej pisałam że chyba jestem bezpłodna bo kochałam sie w dni płodne a nastepnie 14 dni pozniej dostałam okres w tej chwili dostałam 3 raz okres albo krwawienie jak zwał tak zwał pojechałam na pogotowie Lekarka mnie zbadała zrobiła USG wypisała recepte na duphaston i witamine A+E i zleciała zrobić badanie krwi BHCG jutro wyniki. juz nie chce być w ciąży!!!!

Gość Przemka
He, he. Miałam podobnie, jak dostała 3ci okres w jednym miesiącu to zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, które aktualnie śpia sobie słodko po kapieli! Nie łam się, kochałaś się w dni płodne, to chyba wiedziałaś czym to grozi! Powodzenia!

Ale może się zdarzyć, że ciąża chce być w Tobie:) Ludzkość wyginęłaby, gdyby rodziły się tylko dzieci zaplanowane, nie wiedziałaś?

Gość Lusesita Dolores
ale troche mi sie plany zmieniły musze zmienić prace i zrealizować pewien pomysł nie mam czasu juz na dziecko jutro mam dzwonić po wynik Przemka a czy te krwawienia Ci mineły? brałas coś? co mówił lekarz?

Gość a wiesz co chcesz
nie mam juz czasu na dziecko a przed paroma dniami miałas ? dziwne podejscie do zycia

Gość Lusesita Dolores
troche sie zmieniło przez te 2 tyg ide spac jutro napisze jaki jest wynik papapap

Gość a wiesz co chcesz
całe nasze zycie to pasmo zmian nie traktuj dziecka w kategoriach rzeczowych