Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potencialnynabywca

Moda lat 70 i 80

Polecane posty

Gość potencialnynabywca

Witam ;) Otóż jestem zainteresowana zakupem paru szmatek w stylu lat 70 lub 80. Zapewne duże grono kobiet posiada trochę ciuchów z tamtego okresu , których już nie nosi i tylko zalegają w szafie. Przychodzę z pomocą ;) Chętnie od was odkupie waszą odzież. Nie mam siły latać , od lumpeksu do lumpeksu i przekopywać się przez tony ciuchów , a w sklepach tego nie znajdę. Najbardziej interesują mnie damskie marynarki z bufkami , proste , jasne jeansy z podwyższonym stanem , takie charakterystyczne damskie luźne koszule i kostiumy. Zainteresowana również jestem płaszczami , lecz jedynie prostymi , czarnymi ( nie znam się na materiałach , więc nie wiem z czego są wykonane , lecz nie chodzi mi tutaj o płaszcze a'la przeciwdeszczówki) Najbardziej właśnie zależy mi na tych wyżej wymienionych rzeczach , lecz jestem również otwarta na inne ciekawe towary z lat 70 i 80 ( ew 90 ) Tyle z działu damskiego Może , jakiś Pan ( ew jego żona ) przesiadujący na tej stronie ma do odsprzedania płaszcz ( opis jak do damskiego ) i serie koszul z lat 60 ;) Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr gg 18083784

Gość Katios
podnosze; p