Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zwykla kobieta

Dlaczego faceci nie sa prawiczkami do slubu?

Polecane posty

Gość taka zwykla kobieta

Dlaczego faceci sie puszczaja?

Gość a mnie sie nie podobasz
bo to są wywłoki podłe :p

Gość plploikjkjhghfdcr
z niejednego pieca trzeba chleb jeść żeby wiedzieć który najlepszy

Gość spokoooo
Bo ich baby nuczyly. Jak suka nie da, to pies nie wezmie.

Gość taka sobie ja ...
a niby po co maja być prawiczkami do ślubu?

Gość nafta10457
mój nie był prawiczkiem do ślubu bo go wcześniej rozprawiczyłam:p

Gość taka zwykla kobieta
No bo oni wymagaja od kobiet aby byly dziewicami,wiec niech sami tez beda czysci n o nie?

Gość taka zwykla kobieta
wkurza mnie ze sobie okreslili wlasna moralnosc

Gość taka sobie ja ...
ja bym powiedziała ze nie oni wymagają, a jest to wymysł nieciachanych wieśniaków zapatrzonych w kościół radio Maryja i samego ich jedynego boga ojca rydzyka. przeważnie buntują się ci którzy z seksem mieli do czynienia tyle co na kazaniu usłyszeli.

Gość taka zwykla kobieta
ja tez tak mysle ze to niestety zostalo im wpojone przez matki i babki,i niestety nie zapowiada sie w Polsce na zmiany w tej dziedzinie,bo moherowe berety maja przewage-wciaz

Gość taka sobie ja ...
no niestety kościół rządzi

dziewictwo/prawictwo to przezytek..spadek po starożytności i średniowieczu. w dzisiejszych czasach przywiązanie do dziewictwa kobiety nie ma żadnego logicznego uzasadnienia jesli chodzi o wpływ na społeczeństwo (tak jak kiedyś - dziecko z prawego łoża, dziedziczenie itd) Dziś jest inne prawo, no i możliwości ustalenia ojcostwa na podstawie np dna. W relacjach dwojga ludzi kwestia prawictwa/dziewictwa nie powinna być istotna. ale jak ktoś ma fioła na tym punkcie to niech szuka dziewicy(szczególnie że można zrekonstruować błone dziewiczą) lub prawiczka (nie wiem jak to ktoś sprawdzi)

jeśli ktoś natomiast chce z jakichkolwiek powodów być prawiczkiem/dziewicą do ślubu(który może nigdy nie nastąpić) to ma do tego prawo. ja nie skorzystałem z takiej opcji i nie żałuję. jesli czekać z rozpoczęciem współżycia to na odpowiednią osobę i gotowośc psychiczną a nie do ślubu,okreslonego wieku itd

Gość taka zwykla kobieta
tak rozumiem ale kiedy my kobiety,obywatelki swiata przestaniemy byc postrzegane przez pryzmat naszych vagin?czy naprawde uwazcie ze kobieta ktora nie jest dziewica bedzie zla matka i zona,przeciez to absurd.Ale tak mysla ze meskie tluki

Gość taka sobie ja ...
no i tu faceci maja przewagę, zdarza się ze taki sobie skromny i cichutki wyruchał pól miasta a znajdująca dziwcie zapiera się rekami i nogami ze przecież on tez nic nigdy z żadna. laska załamana bo zamiast kolorowego związku ma kile czy innego syfa

Gość taka sobie ja ...
taka zwykła święta racja juz nie raz sie spotkałam z opinia faceta "jeśli ona miała przede mną 3-4 partnerów seksualnych to z nią nie będę, nie będę mógł kochać takiej osoby itd." boze jakie to prymitywne i płytkie

Gość taka zwykla kobieta
taki projekt mi lazi po glowie,aby stworzyc tematyczna bransoletke np.w kolorze czerwieni z napisem-KOBIETA WYZWOLONA .Ale byloby fajnie jak by kobiety je nosily

Gość taka sobie ja ...
hehe jeśli znajdziesz coś takiego do nabycia jestem chętna :D

Gość taka zwykla kobieta
sama bym nosila 24 na dobe na reku i na kostce hi hi,

i wygodne. choć tak na prawdę w większości przypadków powodem nie są ani wzgledy moralne, ani religijne ani nawet obawy zdrady lub przed zarażeniem się jakimś syfem l itd a STRACH PRZED KOBIETĄ DOŚWIADCZONĄ seksualnie. w takim nastawieniu przodują prawiczki, zakompleksieni np z powodu małego penisa(j"ak miała wielu to na pewno widziałą większe"), z małym doświaczeniem, słabi w łóżku w och mniemaniu itd itp

Gość taka zwykla kobieta
ciekawa analiza...uchylajaca tajemnice meskiej psychiki

Gość taka sobie ja ...
to tez bardzo możliwe.

tak jest bardzo często, zaryzykuję stwierdzenie że przeważnie. ja sam gdy byłem prawiczkiem też bałem się troche sytuacji że moja pierwsza kobieta będzie doświadczona bardzo a ja się nie sprawdzę itp. to normalne. ale na tej podstawie nie wybierałem nigdy kobiety. bo sobie myślałem "z drugiej strony, jak będzie doświadczona to też dobrze, szybciej się nauczę":D dla wiekszości prawiczków, facetów z kompleksami, mało pewnych siebie doświadczona kobieta = puszczalska...bo tak jest łatwiej:P klasyfikują taką kobietę jako puszczalską, czyli nie wartą jego bo tak jest łatwiej. to wymówka ze strachu przed ewentualną kompromitacją..

trzeba im przyszywac przyrodzenie do nogi i oficjalnie przy siwadkach rozszywac w noc poslubna. a jak!!! :P:P:P

ja na męża tylko prawiczka. a nie puszczalskiego. a jakby nie byl prawiczkiem analnym to juz w ogole.. :P

Gość taka sobie ja ...
hehe a kobietom pas cnoty i chomąto na szyje

nie nie nie kobiety to co innego. nam wolno zdobywac doswiadczenie, to faceci maja sie szanowac i uczyc sie panowania nad instynktami. my to robic umiemy od malego :classic_cool: