Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polski Lin kolejowy

od tych cwaniaków z PLK , którzy są właścielami torów kolejowych

Polecane posty

Gość polski Lin kolejowy

chciałem wydzierżawić tory na długości jednego kilometra aby drezynę postawić na torze i za pomocą mięśni dwie cysterny z paliwem skradzionym z rafinerri Gdańsk do Sopotu przepchać to nie dostałem zgody i powiedzieli, że muszę wynająć lokomotywę z PKP Cargo , żenada :( Jeszcze kilka lat temu to było jedne PKP i nie było problemu a dzisiaj Polskie Linie Kolejowe zarządzają kto i za ile wjedzie wagonem na ich tory , tragedia narodowa, najlepiej niech nikogo na tory nie wpyszczają , tory wybudował cały Naród a PLK dzisiaj szantażem szopki odgrywa , czerwone światło na torach , kurza twarz - a do kogo dzisiaj należy zielone światło przy torach , czy za moment energetycy nie powiedzą NIE ? Barany głupie nie wiedzą albo całkiem zapomnieli, że zarabiają dzięki podróżnym i podróżującym i SOBIE PLK na własną DOOPĘ zeszykowało bat zatrzymując podróżnych i podróżnych pieniądze ! Głupole na MAXA !

Gość polski Lin kolejowy
fajnie, jutro znowu wiele składów nie pojedzie torami PLK ponieważ zapewne nie zostały saskarżone w Sądzie Cywilnym za kradzież torów, które są dobrem narodowym a co do tej pory zrobiło PLK dobrego oprócz pobierania opłat za tory ? NIC !

A mi się zdaje, że by sobie jeździć po torach publicznych ( PLK ) to musisz mieć licencję na prowadzenie przewozów kolejowych. Nie jesteś przewoźnikiem, nie masz świadectw bezoieczeństwa, nie masz też dodatkowych licencji na przewóz towarów niebezpiecznych ( paliwo ), nie masz własnej lokomotywy, nie masz własnej obsługi z uprawnieniami, nie masz nic - masz towar i swoje wagony ( a czy te wagony tak wogóle mają świadectwa bezpieczeństwa ? są dopuszczone do ruchu na torach publicznych ? ). Odesłali cię do kogoś kto to wszystko ma, ja nie widzę w tym nic dziwnego. Pracowałam kiedyś na kolei, trochę się jeszcze orientuję co się tam dzieje pomimo tych p... zmian jakie nastąpiły. Po co była ta prowokacja ? po co piszesz takie głupoty ?