Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niesmialaja

aaa, wiem, ze to zalosne, ale smutno mi.sprawa damsko-meska

Polecane posty

Gość ta niesmialaja

zalosne jest, ze facetowi, ktory mi sie podoba jedyny znak potrafie dac na jebanej n-k. podejrzalam jego profil, tak by widzial, ze patrzylam-wlaczylam sobie te cala opcje i moglam liczyc tylko na to, ze bedzie tez mial ja wlaczona. mial. wszedl na moj profil i nic. na co ja liczylam?ze sie odezwie, ze napisze? dodam, ze sie praktycznie nie znamy, ale zawrocil mi w glowie,a tylko pare razy wymienilisy doslownie kilka zdan. widujemy sie regularnie, ale z etak to ujme sluzbowo, nie zadne spotkania towarzyskie. ale mi glupio.:O

na co ja liczylam?" nie mam pojęcia ? ;)

Gość nieee podobasz mu sięęeeeeeeee
:P

Gość ta niesmialaja
teraz juz to wiem;) moze i lepiej, szybciej wybije go sobie z glowy, zamiast tworzyc jakies chore wizje.

szybciej wybije go sobie z glowy, zamiast tworzyc jakies chore wizje" Amen :D

Gość ta niesmialaja
rgres, wez juz opusc kafe. jestes taki irytujacy, ze rozmawiac sie z toba nie da. a na dodatek ta twoja udawana pewnosc siebie i przeswiadczenie, ze nic cie nie zlamie i wszystkich masz w dupie:O

Gość ta niesmialaja
no stara dupa jestem, mowie, ze to zalosne, jaaaaaaaaaaaaaa:D:O:O moze nie potraktuje tego niewiadomo jak, ze tak tylko spojrzalam na profil i tyle.

ta niesmialaja" on cie kocha ale jest nie śmiały:) lepiej ? ;)

nie nie nie... lepiej ująłbyś to pisząc: "on Cię kocha, ale woli tego nie okazywać i nie widzieć jak Ty to okazujesz" :P Do następnego zagadaj ;)

Gość ta niesmialaja
nie w tym rzecz, zebys mi pisal, to co chce uslyszec, ale nie szydzil. i tak czuje sie debilnie, czasami ludzie podczas stanu zauroczenia nie mysla tak jak zwykle i robia rzeczy, ktorych "na codzien" by nie zrobili, ale co ja Ci tlumacze.

ale nie szydzil." wskaż mi proszę gdzie tak zrobiłem? gdzie zaszydziłem z ciebie?

czasami ludzie podczas stanu zauroczenia nie mysla tak jak zwykle i robia rzeczy, ktorych "na codzien" by nie zrobili, ale co ja Ci tlumacze." nie moja droga nie ludzie , lecz kobiety Kobiety głupieją bo tak im hormony nakazują :P

Gość ta niesmialaja
kazda Twoja wypowiedz zawsze i wszedzie, to szyderstwa:) tak, kobiety, to takie naiwne stworzenia, bo potrzebuja byc z kims odpowiednim i szukaja takowego. ajjj z reszta, nie ma co dluzej ciagnac tematu. trzymaj sie.

kazda Twoja wypowiedz zawsze i wszedzie, to szyderstwa" no wskaż mi jak tak jest? Czy to takie trudne? a ja postaram udowodnić ci ze sie mylisz :) Powiem ci jak jest :) rzuciłaś słowem bez grama argumentacji a teraz wijesz sie i motasz sie bo nie masz dowodu na to iż cokolwiek zironizowałem ;) ot po prostu sobie tak napisałas trzymaj sie ;)

Gość ta niesmialaja
ale ja Ci powtarzam, z ekazda Twoja wypowiedz w moim watku jest ironiczna. rozumiesz?

skoro tak uważasz ? Tylko co to zmienia w kontekście tematu?

Gość ta niesmialaja
to, ze zatrzymaj czasami swoje 3 grosze dla siebie, bo moj prlblem moze i nie jest smiertelnie powazny, ale dla mnie wazny, a typowe dla Twojej osoby uwagi, nie pomagaja.

Gość Easy Man
Koleżanko, może warto się przemóc i napisać coś niezobowiązującego do tego faceta, co tak Ci się podoba? Mamy równouprawnienie, więc... Ja bym się ucieszył, jakby do mnie napisała jakaś dziewczyna na NK.

ta niesmialaja prosze napisz co to za problem? nazwij go ...

Gość ta niesmialaja
zawiedzione uczucia. jeju, jak Ty nic nie rozumiesz regres. czesc.

Gość ta niesmialaja
co Ty, nie bede nic do niego pisac:)

jeju, jak Ty nic nie rozumiesz regres." rozumiem :) ale skoro myslisz inaczej , wiec mnie uświadom jaki masz problem? Może go nazwij ? Może napisz co jest nie tak?