Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ciężarna?

Idę do gina bo w test nie wierzę

Polecane posty

Gość może ciężarna?

Ostatni okres miałam w dniach 3-8 kwiecień. Po tym tylko jeden stosunek. Do dziś nie mam okresu, ale boli mnie brzuch tak jak na okres, bolą mnie piersi, ciągle jestem zmęczona. Test dziś rano zrobiłam i wyszły dwie kreski, ale nie dowierzam. Umówiłam się do ginekologa, ciekawe co powie.

Kochana, ja tez akurat jeden jedyny stosunek w ciągu cyklu miałam:) i jakoś mąż się wstrzelił :P dziś jestem w 9 tc...

Gość za wczesnie na lekarza

Gość może ciężarna?
Też mi się wydaje że za wcześnie, ale nie chcę żyć w nieświadomości, może jednak lekarzowi uda się stwierdzić czy ciąża czy nie?

Gość bevikka
moja kolezanka poszla do gina w bardzo wczesnym stadium ciazy, a on jej na to, ze za wczesnie zeby stwierdzil czy jest ciaza i ze najlepiej bedzie jak zrobi test. ze on niby cos tam wyczul, ale bedzie pewna jak test zrobi. wiec, raczej uwierz testom.

Gość za wczesnie na lekarza
zrób bete hcg,będziesz miała 100% pewności,można zrobić 10 dni po stosunku.

Gość hoee
napewno jestes w ciazy test moze sie mylic jak wyjdzie negatywny bo moze nie wykazac za wczesnej ciazy ale jak jest pozytywny to jestes w ciazy na 99,8% . do lekarza za wczesnie nic nie zobaczy jeszcze na usg tak czy tak bedziesz musiala jezszce poczekac .uwierz w test po to one sa . idz tak w 5-7 tyg do lekarza to zobaczysz na usg dziecko i serduszko

no mi tez sie wydaje ze testy mylą się raczej w tym drugim przypadku..dwie kreski to dwie kreski, chyba ze masz problemy z hormonami..

wciazy moglas zajsc juz predzej, okres podczas ciazy moze zdazyc sie do 4 miesiaca ciazy

Gość ja tez mam taką sytuacje
tzn miesiaczke miała 2-7.04 miesiaczka nie pojawiła się,ale zamiast tego mam plamienia(od soboty 1.05.)te plamienia sa naprawde skąpe,dosłownie kilka kropek,idę dzisiaj do lekarza ale tez mysle ze na usg nic nie bedzie widać...pewnie dostane skierowanie na betę.wiem że owulacje miałam 21-22dc i mam nadzieje ze będe w ciązy.

to są objawy ciazy, ja raz mialam plamienie ale to przez stres itd następny okres mialam juz normalny

Gość ja tez mam taką sytuacje
sytuacji stresowych nie miałam wiec odpada,ale dlaczego test w 30dc wyszedł negatywny??czyzby było za wczesnie??

Gość ... a do tego czasu
jestes w ciazy, nic tgo nie zmieni