Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia87....................

nie moge schudnąć figura jabłko

Polecane posty

Gość karolcia87....................

cześć mam problemy ze schudnięciem przy wzroście 169 ważę 65 kg . Mam dość duże piersi rozmiar duże C prawie D :):), duży brzuch 85cm w pasie , mały tyłek i uda 56cm łydki dość potężne bo 37 cm w najgrubszym miejscu .Czyli moim największym problemem jest zrzucenie tłuszczu w nóg i brzucha dodam też ze nie jadam mięsa ryb itp ponieważ nie lubię i potrafię sie zmusić(mam tak od urodzenia) słodyczy praktycznie nie jadam wiec nie wiem skąd tyle tłuszczu na moim brzuchu nie jadam smażonego nie jadam fast foodów chodzę na siłownię przynajmniej dwa razy w tygodniu . Moja grupa krwi to O rh+.staram sie dobrze odżywiać jem dużo owoców warzyw . Kilka razy udało mi sie schudnąć do 54kg ale stosowałam wtedy prawie pół roczna głodówkę i codziennie chodziłam na siłownie jadłam bardzo mało na śniadanie pomidor na obiad jabłko itp . Jesli chodzi o problemy z tarczyca to tez takich nie mam . Nie wiem co zrobić czy wiecie co moze mi pomoc glównie chciałabym mieć płaski brzuch ale jest to chyba dla mnie nie do osiągnięcia

1) ja lubię kobiety z dużymi pupami i grubszymi nogami ;) 2) ćwicz regularnie i powolutku dojdziesz do 60k staraj się, zamiast jeździć samochodami, chodzić 3) więcej warzyw i owoców w diecie :)

Gość szylwia
Ja odpisuje po 3 latach ;D mam podobna sytuacje...160cm, waże 56-57kg...mam figure jabłka i cycki duże - nie lubie ich bo sa za duze, niby mam prawie C - ale bluzki wygladaja niefajnie, rozciągniete...ja jakos wpatrozna jestem w wieszaki, z małymi piersiątkami. Jak mi sie przytyje to idzie mi w barki, mam szerokie kości ramion i naawet 1kg to wielka przesada u mnie. Oponke też mam ... Co najlepsze, jem zdrowo. Nie lubie fastfoodów, słodycze to tak "przed miesiączką" czasem chapne. Kocham warzywa,ryż ryby...rzadko jadam białe mięso. a czerwone to pewnie raz na rok. Wole warzywa, mięso mnie zatyka,choć kocham mięso też. Jem 4 razy dziennie i co? i stoje na wadze. Czasem mi sie wydaje ze mam zakodowane nie spadać z wagi........... :(((((