Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lepsze, co lepsze.

Kobietki co lepsze STEPPER czy ROWEREK TRENINGOWY...???

Polecane posty

Cześć!! :) Chciałabym troszkę nabrać formy po ciąży ;) tzn ujędrnić pośladki, wzmocnić mięśnie nóg i brzucha, nie jestem "przy sobie" więc nie chodzi mi o zrzucenie kg ;) tylko o zarysowanie kształtów pewnych partii ciała :). No i teraz nie wiem co wybrać stepper (i jaki?) czy rowerek? Czy to i to da takie same efekty? Nie mam czasu na chodzenie na siłownię, a zawsze jak dziecko zaśnie, to te pare minut moge jakoś wykorzystać. Dziekuję za wszelkie rady :) pozdrawiam :)

Gość zdecywowanie rower
ale prawdziwy a nie przed TV, i bieganie ale nie na bierzni a po parkuy :))

no właśnie chodzi o to,że jazda na rowerze nie wchodzi w grę ;) bo po prostu nie miałabym czasu,ale jestem jak najbardziej za - gdy dziecko podrośnie :) bo teraz ma 2miesiące :)

Gość zdecywowanie rower
Hehe ja sobie nie wyobrazam ze przez caly dzien nie moge miec godzinki dla siebie... no ale jesli tak to uwazam ze rowerek

Gość zdecywowanie rower
albo orbitrek czy cos takiego

tzn ja mam czas dla siebie :) właśnie ten czas chcę wykorzystać na ćwiczenia w domu, bo nie mam za bardzo z kim zostawić dziecka :) i nie mogę tak po prostu pójśc na rower :)

Gość Idz w pieszą pielgrzymkę
z Warszawy do Częstochowy o chlebie, kaszy, owocach, warzywach chudej maślance i wodzie a nic z ciebie nie zostanie. :)

Gość Idz w pieszą pielgrzymkę
Możesz dodatkowo wziąć ze sobą kijki do Nordic Walking. ;)

Gość mogę ci polecić zdecydowanie
hula hop, może już kidyś miałaś z nim do czynienia, jest świetny na brzuch pośladki i nie jest jakoś bardzo ciężkie do zrobienia wystarczy 15020 minut dziennie, rezultaty są szybkie. na Allegro kupisz takie masujace dodtakowo np taki http://www.allegro.pl/item1016053542_hula_hoop_hop_z_masazem_kulkowym_chudnij.html poszperaj są rózne i w róznych cenach.

Przez rok codziennie ćwiczyłam na steperze. W tym czasie schudłam 25kg. Daje efekty, ale niestety rzeźbi tylko dolną partię ciała. Rower podobnie. Myślę że zdecydowałabym się na orbitrek bo wysmukli cała sylwetkę

hm, wybierając pomiędzy stepperem a rowerkiem, wybrałabym rower, zaś pomiędzy rowerem a orbitrekiem - zależy co chcemy uzyskać. Jeśli tylko spalić tłuszcz, to rowerek, jeśli jednocześnie spalać tłuszcz i rzeźbić całe ciało, to orbitrek. Różnica jest jeszcze taka, że rowerek jest tańszy, np - rowerek - http://www.hellhound.pl/rower-magnetyczny-1690-p-3820.html 400 złotych, orbitrek ( tej samej firmy ) - http://www.hellhound.pl/orbitrek-magnetyczny-6730-p-3419.html - 800 złotych... tak czy siak jest to zakup na dłuższy czas, więc warto się dobrze zastanowić ;)

zdecydowanie polecam otbitrek, przed ciążą cwiczylam na nim pare miesiecy i mialam fantastyczne cialo... pozniej sobie pofolgowalam, ciąża.. i teraz dwa miesiące po porodzie znowu wskoczylam na swoj sprzet :) mam nadzieje ze szybko wroce do formy :)