Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Follow

3 miesiące do wyjazdu!!! CELL , tyłek, uda... ZACZYNAMY! KTO JESZCZE??

Polecane posty

dziewczyny zostały mi 3 miesiące do wyjazdu do Bułgarii... Która zaczyna ze mną walkę z cellulitem?(na tym mi najbardziej zależy) jakieś porady, ćwiczonka na pupę?.. ;) Pozdrawiam ;)

ja dzis zaczynam walke z tluszczykiem na brzuchu i ramionach. a na celulit polecam aerobic i spinanie i rozluznianie miesni pupy.

Gość hej, jestem w trakcie walki z
cellulitem (2. stopień) - jestem szczupła, wysoka, stosuję antykoncepcję hormonalną (co za bardzo nie pomaga w leczeniu cellu). Od miesiąca stosuję tabletki Cellasene (na Allegro taniej), pod prysznicem stosuję peeling z kawy, masaże rękawicą (ale nie dłużej niż minutę na nogę i pupę) , do żelu pod prysznic dodaję parę kropel oliwki dla dzieci ;) Dodatkowo kupiłam shape z płytką z 3 zestawami ćwiczeń - i muszę powiedzieć, że widać efekty. Obecnie mam stopień 1. - niższa partia ud gładka, troszkę cellu w górnej partii ud i pośladków, ale naprawdę jest lepiej :) Pomagają też rolki, niestety w tym roku, kiepsko z pogodą... ale co dwa dni stosuję te ćwiczenia i naprawdę jest super :)) AAAA, niestety nie ograniczyłam wsuwania słodyczy i junk fooda (bo uwielbiam) - piję trochę więcej wody. I tyle... :)