Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za czlowiekk

Facet, ktory bierze na litosc.

Polecane posty

Gość co to za czlowiekk

Wszystko wymusza.A tutaj zawsze chodzilo o kase. Chcial pozyczyc 50zł na dojazdy do pracy.To potrafil tak sie zachowywac.Plakal, mowil ze jak nie dam mu tych pieniedzy to wyrzuca go z pracy.Albo ze jego zycie nie ma sensu. Nawet po rozstaniu prubuje odemnie wyciagnac kase. Raz pzez 3 dni takie podchody robil.Ciagle dzwonil pisal.Mowil ze chce wrocic a to wszystko po to aby wyciagnac odemnie 30zł.A potem " ze musi sobie wszystko przemyslec i ze przeprasza". Im bardziej go olewal to dalej za mna lata.Jak go sie pozbyc, zeby w koncu dal mi spokoj.

Gość co to za czlowiekk
Juz mu kasy zadnej nie daje.Nikt mu nie chce pozyczyc.To przychodzi do mnie.

ja pierdolę co to w ogóle ma znaczyć że bierze cię na litość powiedz mu spierdalaj hubo jedna!!!!!!!!!!!!

Gość ja powiem tak .....
najzwyczajniej w świecie zacznij go ignorować czyli nie odbieraj tel nie odpisuj na smsy a jak przyjdzie to nie wpuszczaj do domu w końcu może odpuści

Tak trzymaj. I nie pozwól sobą manipulować. To zwykły oszust. Szuka frajera do skrojenia.

Gość co to za czlowiekk
Ostatnio tydzien temu byla taka sytuacja ze chcial pozyczyc 20zł.Tlumaczyl sie tym ze musi oddac ojcu bo mu ciagle marudzi.Mieszka z rodzicami i ciagle sie ojciec do niego czepia.Zaczal wydzwaniach. prosic o pozyczke.Powiedzialam ze nie mam a nawet gdybym miala to ci nie pozycze bo nie oddajesz.Oddam ci napewno.Nie pozyczylam od razu.Zaczal wydzwaniach przez cale popoludni chyba przez 4 h.Wypisywal ze on do domu nie pojdzie bez kasy, ze co on ma zrobic.Ze nie ma dzis gdzie spac.Blagal mnie.A ja glupia wtedy uleglam chyba dla swietego spokoju.A i przy tym byla rozmowa na temat powrotu.Teraz narazie jest cisza bo widocznie kase juz ma.Zobaczymy na jak dlugo.

Gość co to za czlowiekk
on ma 26 lat.Mieszka z rodzicami i teraz zyruje na rodzicach.Pracuje i rodzicom daje miesiecznie chyba z 300zł.Wyplate ma 10 a 20 on juz kasy na nic nie ma.

heh on chyba wiecej na te telefony wydajee :D zreszta pisalas ze on ma prace a moze te pozyczki to tylko pretekst zeby z toba porozmawiac :>

Gość co to za czlowiekk
On dzowni to mowi do mnie o wszystkim.Tak jak kiedys kiedy bylismy razem.O tym co sie w domu dzieje, co w pracy. Tak pracuje ale placi alimenty bo ma dziecko.350zł.A zarabia ok.1500zł.

Gość co to za czlowiekk
Tylko ze on mi kasy nie oddaje.Wczoraj dzownil i mowi ze czeka na brata.Jak przyjedzie z pracy to odrazu przyjdzie do mnie i mi odda kase.Od 15 cisza.Jak kasy nie oddal i nie odzywa sie.

Gość co to za czlowiekk
Probowalam juz zeby sie odczepil.mOWILAM zeby nie dzownil nie pisal.Nie nachodzl mnie w domu.Byl spokoj wtedy 3-4 dni.I pozniej znow to samo.wYDZANIA po kilka razy dziennie przez 2-3 dni wkoncu odbiore i mowi nie dzwon do mnie nie mamy o czym ze soba rozmawiac.Jak do sciany.

przezywasz jak stonka oprysk :D naslij na niego osiedlowych 'karkow' :D

Gość sama sobie jesteś winna
"Juz mu kasy zadnej nie daje" "Ostatnio tydzien temu byla taka sytuacja ze chcial pozyczyc 20zł.... A ja glupia wtedy uleglam chyba dla swietego spokoju." No wybacz ale sama sobie zaprzeczasz. No i sama sobie jesteś winna. Nie upominaj się już teraz o zwrot kasy i nie odzywaj się. Niech dzwoni do usranej śmierci a Ty nie odbieraj. "wYDZANIA po kilka razy dziennie przez 2-3 dni wkoncu odbiore" Zmień numer i po kłopocie. Ale Ty chyba lubisz jak Cię tak męczy. A może coś czujesz do niego?

Gość co to za czlowiekk
Juz powiedzialam ze mam gdzies juz to kase cche miec spokoj. Ale 1,5 miesiaca po rozstaniu ciagle mnie meczy.Moze mu sprawia to radosc. Ja nie ukrywam kocham go dalej. Niewiem co mu daje takie zachowanie.Moze ktos mi to wytlumaczy.

Gość co to za czlowiekk

Gość ach, jaka kobietą trzeba być
żeby kochać faceta żebrzącego o 20 zł

Gość co to za czlowiekk
Dopiero teraz przekonalam jaki on jest naprawde.