Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariano1232

problem

Polecane posty

Od kilku dni moja dziewczyna skarży się na swędzenie pochwy,ma sucho,i jest lekko zaczerwieniona,proszę o jakieś komentarze ,jakiś sposób na to,krem czy cos podobnego?

lubrykaty na bazie wody i wystarczy albo naucz się ja efektywnie podniecać bo po prostu ma za mało bodźców

Gość I ja się wypowiem
Jak się skarży na swędzenie i zaczerwienienie to mogła złapać jakąś infekcję. Jeśli to infekcja to do lekarza, ewentualnie można złagodzić objawy np. Albothyl. A jeśli to infekcja to rzeczywiście powinny pomóć żele nawilżające na bazie wody, jak np. intimel, durex, unimil.

pawel27poz bardzo ja podniecam,ostatnio przestalem cokolwiek robić bo ma tez tak ze jak sie podnieci to zaczyna ja piec,swędzieć.. a z czego moze byc ta infekcja???

Gość I ja się wypowiem
Z niczego, można powiedzieć, że z powietrza. Wystarczy skorzystać z publicznej toalety, czasem wystarczy branie antybiotyków albo po prostu osłabienie organizmu. Jeśli to infekcja to dobrze byłoby, żebyś i Ty się leczył, bo nawet jak ona się wyleczy to Ty jej to zafundujesz z powrotem. Jest taki krem bez recepty Clotrimazolum.

Gość 56654gf
jasne

" Jeśli to infekcja to dobrze byłoby, żebyś i Ty się leczył " w jaki sposób ??

no TEŻ się zgodzę że może to być jakieś zapalenie, i wtedy do lekarza, co do żelów to durexa nie polecam, jedynie ten mały drogi durex "o" inne mogą wypalić dodatkową przepraszam że tak się wyraże, mogą wypalić twoje partnerce dodatkową dziurę

Gość I ja się wypowiem
Smarują penisa np. tym kremem, o którym wspomniałam. Jeśli to infekcja grzybiczna a tak najprawdopodobniej jest to najlepiej, żeby dziewczyna udała się do ginekologa, bo inaczej to będzie nawracać. Może też przy okazji poprosić o receptę na jakiś krem dla Ciebie, ale z własnego doświadczenia wiem, że lekarze nie są do tego zbyt chętni. Wtedy polecam właśnie krem Clotrimazolum, bez recepty i do tego tani.

jeszcze muszę dodac ze tego nie robilismy jak narazie byly pieszczoty innymi organami

no zapalenie może złapać jak by to ująć z powietrza, mogłeś też mieć brudne ręce i też z tego, w najgorszym wypadku to cię zdradza ale w to raczej wątpię

no zapalenie może złapać jak by to ująć z powietrza, mogłeś też mieć brudne ręce i też z tego, w najgorszym wypadku to cię zdradza ale w to raczej wątpię, albo nie chce się z tobą kochać i cię oklanuję zamiast poważnie porozmawiać bo może boi się że ją zostawisz

Gość I ja się wypowiem
Zdarzyło mi się mieć infekcję będąc dziewicą, więc to, że mogłaby Cię zdradzać to bardzo mało prawdopodobne. Może bawiliście się owocami, bitą śmietaną. Brudne ręce też mogły się przysłużyć. To naprawdę można dostać z powietrza. A jeśli nie wkładałeś jej jeszcze penisa to wtedy nie musisz się "kremować". Gdybyś wkładał to mógłbyś mieć grzybki na penisie(mężczyzna zazwyczaj nie ma żadnych objawów) i mógłbyś jej z powrotem "włożyć" ;)

czyli możemy na początku kupić clotrimazolum i zobaczyć czy to coś pomoze? czy lepiej od razu iść do ginekologa?

Gość marek 22151
Na pewno gdzieś się puściła w kiblu na dyskotece jak była pijana i zarazili ją syfem. A potem zarazi ciebie. Tylko patrzeć jak ci chuj zzielenieje i odpadnie. Najpierw jej obij pysk a zaraz potem wyślij do lekarza. Albo może zmień kolejność, żebyś nie miał za dużo kłopotów.

Gość I ja się wypowiem
Clotrimazolum to krem, którego nie można stosować dopochwowo, więc to raczej dziewczynie nie pomoże. Można nim smarować zewnętrzne narządy płciowe, ale to raczej nie pomoże, można stosować dodatkowo. Jeśli chcecie na początek nie chodzić do lekarza i próbować leczyć na własną rękę to polecam Albothyl, jest dość drogi, ale w miarę skuteczny i bez recepty. Możecie na np. superapteka.pl poszukać podobnych środków dostępnych bez recepty. Ja swoją infekcję zawsze leczę u lekarza.