Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardelinna

dyrektor działu zaprosił mnie na kawę , jestem w szoku

Polecane posty

Gość poświąteczna nl
mężowi nie powiem o tym zaproszeniu powiedz mu o tym zaproszeniu a nawet więcej zabierz go ze sobą;)Dyrektor będzie zaszczycony "rodzinna kawusią"

wczoraj zaprosił mnie na kawę a ja do siebie nie mogę dojść Autorko, jedyna osoba, ktora przezywa ,jestes Ty. Facet zaprosil Cie na kawe a Ty doznalas szoku, nie mozesz dojsc do siebie.

Gość mardelinna
skoro kawa to znaczy że ma coś na myśli chyba bo sprawy służbowe załatwia się w pracy bez problemu więc ma to na względzie prywatne cele z tego wynika jeżli ja wyrażam na to zgodę tzn że chce nawiązać z nim bliższy kontakt tak można wnioskować ale już postanowiłam, dziś wieczorem powiem mu tak albo jutro i zaproponuję piątek popołudniu...zobaczymy co odpowie...w końcu może nie dysponować czasem

Gość Nn.
o matko dziewczyno jak się zgodzisz to zobaczy że jesteś taka jak cała reszta powiedz mu że jeśli to kawa w celach służbowych to oczywiście i podaj termin, ale jeśli chodzi o coś innego to musisz odmówić. Jak się zgodzisz - przepadłaś. Tym bardziej, że jak piszesz "tak bardzo się sobie podobamy" !!

mardelinna mężowi nie powiem o tym zaproszeniu bo jest zazdrosny i dopowie sobie jeszcze jakieś historie podobnie jak wy Dopowiadają Ci tutaj.... oni Ci tylko mówią jak to wygląda z boku :P mardelinna nie zamierzam sie bzykać ale niektórzy przeżywają...łomatko Spójrz na siebie.... kto jak kto, ale najbardziej to Ty tutaj przeżywasz... bo chyba lena albo ktoś inny nie założył tego tematy? Zresztą może chodzi tylko o to, że szef chce Cię przy kawie poinformować o "awansie" :D

Gość arbiterrrr
autorko tematu, jesteś zwykłą szmatą i tyle.. ty juz go zdradzilas, teraz tylko kwestia czasu za nim stanie się to fizycznie. nie wiem na chuj ten temat tutaj zalozylas? to jakies marne prowo czy co? bo chyba bylo wiadome, ze jak tak napiszesz to kazdy bedzie cie wyzywal od szmaty, bo nią jestes - o ile to prawdziwa historia wiadomo, ze teraz nie napiszesz 'tak bede sie z nim bzykac' ale tak wlasnie bedzie.. ja ci to mowie!

Gość mardelinna
no dobrze!!!!!!!! bede sie z nim bzykala, ulzylo wam!? tak chce sie z nim kochac, bo ta rutyna ktora sie wdarła w moje malzenstwo zarowno codziennego zycia jak i lozkowego mnie dobija i mam ochote na swojego szefa i bede sie z nim bzykac, a wy tutaj zazdroscie

mardelinna a wy tutaj zazdroscie Czego? Utraty szacunku do siebie? Czy tego, że masz zamiar oszukać męża?

Gość fill86
to zrób coś z tym, porozmawiajcie o tym zaoferuj mężowi coś oryginalnego na wieczór. takim postępowaniem zranisz jego a po czasie samą siebie, zobaczysz że facet Cie zostawi pozniej dla kogos innego.

Zresztą może chodzi tylko o to, że szef chce Cię przy kawie poinformować o "awansie"" hahahahaha dobre :) no to skoro masz już ten awans , to co ? Może ci pokaże teraz moją domową kolekcję płyt DVD z niemiecką przyrodą :P

Gość Nn.
o matko ale czego mammy zazdrościć? tego że jesteś samolubną laską która myśli tylko o sobie i o zaspokajaniu własnych potrzeb? że skrzywdzisz być może bezbronną kochajacą Ciebie osobę i ze będziesz pokutować za to do końca życia bo takie jak Ty zawsze pokutuja Pamietaj - krzywda jaką wyrządzasz innym zawsze powraca.. i uwierz że uderzy ze zdwojoną siłą w chwili w której najmniej się tego spodziewasz. Więc powodzenia. Szkoda mi tylko Twojego nieświadomego męża, który patrząc Ci w oczy podczas składania przysięgi małżeńskiej nie miał jeszcze pojęcia że popłenia życiowy błąd.

Gość wniskuę
aby ten temat przenieś do działu życie erotyczne :D koniecznie nam opowiedz jak było

Gość fill86
widze ze niektorzy ludzie nie potrafią zrozumieć że życie to tez niestety rutyna, my jestesmy panami swojego losu i zawsze mozecie spontanicznie gdzies wyjechac na weekend cos zrobić aby żyło sie nie monotonnie. ale najlepiej znalezc innego, zdradzic męża , po czasie załować, przeżyć rozwód i życ z poczuciem bycia szmatą.

Gość poświąteczna nl
A dyrektor chciał tylko milo sie z nią pożegnać wręczając po kawie wypowiedzenie:)

Regres Może ci pokaże teraz moją domową kolekcję płyt DVD z niemiecką przyrodą osz Ty... już o takich hardkorach tutaj... :> :D Jestem za żeby przenieś na erotyczny :P

Gość NieDoWiaryY
doskonały przykład, ze laski to typowe szmaty... i kazda z was po dluzszym czy krotszym czasie nudzi sie swoim facetem i robi skok w bok!! JEBANE SZMATY!!

Gość mardeIinna
juz nie moge sie doczekać w poprzedniej firmie transportowej jak mnie chlopaki wzieli na 30 batow po pracy to nie moglam dojsc do siebie tydzien czasu :D wtedy tez powila sie moja fasolinka na czesc tego rzniecia nazwalam bachora Cremona

Gość mardelinnaa
bedzie mnie ruchał w dupe a wy bedziecie sie tutaj wkuriwac!!!

nie robie skoku w bok, porozmawiamy przy kawie czy to przestępstwo ? weź sie uspokój nawiedzony prawiczku zawsze byłam pożądna

Gość mardeIinna
szoruje na ta okazje juz 3 godzine swoj zagrzybiony odbyt, nawet nie wiecie ile gowna mozna szczota do kibla wydlubac z kich

pisałam już że mąż jest zazdrosny i stworzy sobie w głowie przedziwne historie a tak na prawde z tej kawy może nie wyjść nic konkretnego może chce ze mnie zrobić kabla w firmie, że będę mu donosić , może wyczuł że zrobie to dla niego, nie mam pojęcia o co chodzi pewnie o sprawe której nie chce poruszyć w firmie ;)

Gość mardeIinna
no bo znowu kurwa przypierdoli ze swoim starym tatele kiedy ogria bedzie i pozuwanko w najlepsze i kaze wszystkim spierdalac :o fakt nikt sie tym nie przejmie tak jak ostatnio zostal pobity przez 30 batow ale jaki obciach to dla mnie

Gość mardeIinna
lubie kiedy dyrektor mnie oklada kablem :classic_cool:

Gość autorko tematua
chyba sama nie wierzysz w to co mowisz!! jestes zwykla tania szmata!! ktora da dupy swojemu szefowi, i koniec kropka zal mi twojego meza ty kurwo jebana

NieDoWiaryY doskonały przykład, ze laski to typowe szmaty... i kazda z was po dluzszym czy krotszym czasie nudzi sie swoim facetem i robi skok w bok!! J**ANE SZMATY!! Sama się nie będzie szmacić... do tego potrzeba jeszcze faceta i też można generalizować, że mężczyzna=kurwiarz mardelinna ja a tak na prawde z tej kawy może nie wyjść nic konkretnego I dalej nam tutaj będziesz wmawiać, że jesteś "w porządku" ? i że nic złego nie robisz? A w głowie pewnie wizualizacja musi być niezła :D