Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardelinna

dyrektor działu zaprosił mnie na kawę , jestem w szoku

Polecane posty

Gość mardeIinna
heloooł a kto tu pisze ze jestem porzadna, liczylam na kulturalnom dyskusje z dzieczynami takimi jak ja chwytajacymi LOS w swoje ust yyyy znaczy ręce :classic_cool:

a tak na prawde z tej kawy może nie wyjść nic konkretnego" ale moze tak samo wyjść zdrowe ruchanko :P A po co ma mąz o tym wiedzieć? jeszcze urzadzi scenę zazdrosci a po co to autorce tego topiku ? A mąż no cóż , skoro zazdrosny to już jego problem :P co nie autorko ? usilne szukanie usprawiedliwień na swoja ku re wska naturę czasami poraża :D

mardelinna ja a tak na prawde z tej kawy może nie wyjść nic konkretnego Podświadomie jednak liczysz ze to beda jakies konkrety.

Gość kagdhfgffg
o boze gosc ja na kawe zaprosil ..a ta nie moze do siebie dojsc hahah co by bylo jakby ja zaprosil na obiad zeralaby sie :):):D:D ile masz lat ze tak sie jarasz, po chuj ludzie sie zenia ze od razu ktos na kawe prosi a zony szcza po gaciach ja mam meza od 5 lat i jakos robimy wszystko zeby rutyny nie bylo, bo jak sie ludzie kochaja to nie mysla o skoku w bok, tylko o tym jak zyc zeby bylo dobrze