Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska niteczka

moj ginekolog dziwnie mnie dotyka

Polecane posty

Gość niebieska niteczka

kurcze... od pewnego cz asu chodze do nowego gina, staram sie o dziecko,mam pewne problemy wiec wizyty ostatnio mam co ok miesiac... zawsze przy badaniiu ten gin jakos dziwnie mnie dotyka,jakby głaszcze po pipce, dotyka lechtaczki jakby chcial ja pobudzic...dzisiaj badal mi piersi i badal je stojac za mna( ?????) i tez dotylkal delikatnie brodawek jakby chcial zebym sie podniecila... kurczenie wiem czy chodzic do niego,facet ma z 65 lat i chyba cos z nim nie tak...

Gość niebieska niteczka
powiedział mi też że chce zastosować na mnie nową amerykańską metode badania naturalnego pochwy za pomocą własnego członka

Gość niebieska niteczka
zgodzilam sie od razu:classic_cool:

Gość blondynka jak sie patrzy
niteczka, prosze nie rozmnazaj glupoty dziekuje :) jak mozna sie tak dac traktowac jakims zboczonym cwaniakom???!! chyba jestescie nienormalne, jakby moj gin zachowywal sie dziwnie (czyli jakies 95% zachowan opisywanych przez dziewczyny na kafe) to dostalby jedno ostrzezenie a potem klapsa w dziaslo na dowidzenia. no ale skoro sobie pozwalacie to nie ma co plakac

Gość takie rzeczy się zdarzaja na p
bylam u ginekologa pierwszy raz jak mialam 16 lat , niekumata i w ogole nie mialam zbytnio pojęcia co bedzie mi robil. Facet grubo po pięcdziesiatce ... Powiedzial, ze chce sprawdzić reakcję organizmu i normalnie zaczął masować moją łechatczkę :/ przsięgam że tak bylo... wlozyl mi nawet palec do cipki pare razy a ja zacisnelam zeby i nic... po badaniu ucieklam do domu nawet mamie nie powiedzialam, po tamtym zdarzeniu dopiero po paru latach odwazylam sie pojsc do gina i teraz chodze regualrnie ale TYLKo do kobiet

Gość gość
Piszcie jacy to ginekolodzy, trzeba się takich ludzi wystrzegać

Gość gość
Mnie ginekolog ,facet po 50 tce zapytał -jak często daje pani doopy? - A jak mnie nadal to śpiewał moje imię zdrobniale,powiedział ze mam śliczna tzipke,(urodziłam 2 dzieci),powiedział ze nic nie widać ze jestem po porodach, tak było

Gość niebieska niteczka
mojego gina podnieca moja bujne owłosienie łonowe które ścieli się między moimi grubymi udami niczym grzywa Simby :classic_cool:

Gość gość
W Stęszewie pod Poznaniem jest lub był lekarz, który zawsze macał piersi młodym dziewczynom i zdejmował staniki. Jak pytałem koleżanki dlaczego na to pozwalają to odpowiadały, że on ma poważanie, bo to lekarz to co mu można zrobić.

Gość gość
Wy jesteście jakieś nie normalne . Myślicie, że dowartościujecie się w ten sposób. Wszystkie chłopy na was lecą, a jeszcze jak do tego lekarz- podnosi się wam samoocena , co? Idźcie do kobiety ginekologa jak jesteście jakieś zboczone i kropka

Gość Dr Maryjan Ginocipochuj
Ja jestem ginekologiem. Podczas badania każę zamykać oczy pacjentkom i nie otwierać, aż nie pozwolę. W tym czasie wkładam do p***y palec a sam się onanizuję do wytrysku, często na twarz badanej - wtedy ona otwiera oczy i zlizuje spermę z buzi. Kocham swoją pracę.